hur du njuta avhållsamhet dating

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-19
Avhållsamhet dating kan vara en utmaning för alla som hoppas att vänta på sex tills de har hittat den person de väljer att gifta sig . Det är bäst att närma dating med en tydlig och hälsosam plan för återstående avhållsamma samtidigt som du njuter intimitet med de människor du möter
1 .
Var öppen och ärlig om din tro med den person du dejtar . Säg den person förväg att du tror på avhållsamhet dating och inte planerar att ha sex före äktenskapet . På så vis kan du förstå personens egna övertygelser och avgöra om han är en bra match för dig . Om matchen är inte rätt , kanske du kan föra en vänskap i stället för en romantisk relation .
2 .
Gör en åtagande att förbli abstinent med den person du dejtar . Om hon aktier och respekterar ditt mål att träna avhållsamhet dating , kommer det att bli lättare att hålla fast vid dessa övertygelser . Disposition de specifika detaljerna i detta engagemang hjälper dig både att förstå graden av engagemang du gör .
3 .
Plan datum som tillåter dig att njuta av tiden tillsammans offentligt. Sexuella frestelser kommer att bli mycket svårare att motstå om ni två spenderar tid helt ensam hemma , så det är bäst att hitta aktiviteter som gör att du kan vara runt andra människor . Restauranger , gallerior och parker är bra ställen att njuta av icke- sexuella samtal och underhållning samtidigt lära känna varandra bättre .
4 .
ge dig själv tid att lära känna varandra utan att trycket av sexuell aktivitet . Med betoningen av era kroppar och fysiska begär kommer att ge dig möjligheten att lära känna varandra genom att tala om er själva , dela dina personliga tankar och åsikter och berättelser om hur dina tidigare erfarenheter. Denna typ av delning kommer bara att fördjupa känslomässiga anknytning mellan er två , och samtidigt vara fri från inre oro och förvirring som sex kan ofta få till en situation .
5 .
Presentera varje andra till era respektive familjer , som familjevänliga aktiviteter kommer att avskräcka sexuell aktivitet. Om du planerar att gifta sig till den här personen , är det viktigt att låta din familj att lära känna henne och vara säker på att ni alla komma överens . Din familj kommer troligen att känna dig väl och kommer att kunna ge dig råd om vem som kan vara bäst för dig som partner .
6 .
Hitta böcker ni båda gillar att läsa . Läsa tillsammans är en stor aktivitet för par , eftersom det möjliggör för ensamma underhållning samtidigt som du njuter av varandras sällskap . Du kan också turas om att läsa samma böcker så du kan dela dina åsikter och tankar om var och en .

tips och varningar


 • Om potentiella partner bryr sig mycket om dig och respektera dina värderingar , kommer de inte försöka pressa dig att kompromissa dina föreställningar om avhållsamhet dating .


 • Previous:nothing Next:hur man blir en nunna

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en hotline våldtäkt kris
 • hur man bär underkläder ensam
 • hur du anpassar tandskydd
 • hur man ska behandla manliga låg libido
 • hur man köper en läderpiska
 • hur man hittar en lesbisk - vänlig spermabank
 • hur man hittar en kondom
 • hur man anta maskulina drag
 • hur man korsa klänning
 • hur man använder skydd när du 69
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com