hur man delta i en nakenhet konvention

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-29
Det finns flera stora nudist organisationer i Nordamerika . Dessa organisationer har bildats i syfte att främja pro-nudism frågor , utbilda allmänheten om nudism och höja nudism rykte . Vissa organisationer har årliga konventioner . Konventioner är platser för koncernens dagordning och mål som skall diskuteras , liksom för medlemmar att mingla med varandra genom att delta i en mängd roliga , informella aktiviteter. Med bara lite forskning och planering , du också kan delta i en nakenhet konvention . . Läs vidare för att lära sig mer

Mingla med blotta massorna i ett Nakenhet konventet


1

Fråga om medlemskap krav i förväg . Vissa nudist konventioner är endast för medlemmar, medan andra välkomnar alla som har ett legitimt intresse av nudist livsstil .
2 .
Få din registrering material och betalning senast på förfallodagen . Du kanske inte att kunna närvara i konventionen, om registreringen kommittén inte har fått din information i tid .
3 .
boka hotell tidigt . De flesta konventioner kan ordna rabatterade priser med Hotell för sina deltagare . Men har du oftast fick begära ett rum i god tid före konventet att kvalificera sig för denna kurs .
4 .
Gå med i Facebook för att så många speciella föreläsningar och rekreation händelser som du kan . Dessa saker är alla en del av det roliga i en nudist konvention och utmärkta tillfällen för möte och mingel med andra deltagare .
5 .
Ta med en kompis eller din andra med dig . Det är alltid lättare att delta i ett avtal med någon annan , speciellt om det är första gången .
6 .
Håll reda på framtida nakenhet konventioner genom att besöka webbplatsen Nudist-Resorts. org , som har en lista över schemalagda händelser över hela landet (se Resurser nedan) .
7 .
Utforska olika typer av nakenhet konventioner . Vissa fokuserar på andliga välbefinnande , som innehåller yoga och andra metoder helande i schemat av händelser . Andra är mer aktiv och social , och erbjuder volleyboll turneringar och andra lagsporter . Ytterligare andra är inriktade mot att hitta sätt att föra frågan om nudist rekreation .

tips och varningar


 • Se till att du få reda på om någon etikett regler innan du går till konvention . De flesta nudist grupper har järn-plätering uppförandekoder för att se till att alla känner sig bekväm i alla lägen . Några vanliga regler omfattar aldrig ta någon bild utan deras tillstånd , alltid satt på en handduk och aldrig ägna sig åt explicit sexuell aktivitet i allmänna utrymmen. Bryter mot dessa regler kan få dig ut från konventionen .
 • Bara för att det är en nakenhet konvention betyder inte att du inte ska packa alla kläder . Om händelsen hålls vid ett hotell , kommer det att vara icke-nudist gäster i de allmänna utrymmena . Plus behöver du kläder för resor till och från konventet.


 • Previous:nothing Next:hur man förbereder för första gången på offentlig nakenhet

  Relaterade artiklar


 • hur PET för att utföra förspel
 • hur man ser androgyna
 • Hur man laddar ner kändis offentlig nakenhet bilder
 • hur man tecknar bröstvårtor
 • hur man berättar en kors byrå från en drag queen
 • hur man klä av sig sensuellt att utföra förspel
 • hur man kan hantera homofobi
 • hur man strimma vid ett idrottsevenemang
 • hur du döljer bröstvårtor utan bh
 • hur man fixar en trasig kondom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com