hur man får en äggledaroperation

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-01
Äggledaroperation ( få ditt bundna rör ) är en form av permanent födelsekontroll för kvinnor . En läkare utför operationer för att blockera , slips eller klippa en kvinnas äggledare för att förhindra att ägg från att resa från äggstockarna i äggledarna . Överväg flera poster , men innan du genomgå en äggledaroperation. Lär dig olika typer av operationer , olika metoder för att fylla i förfarandet och proffs, nackdelar och risker med äggledaroperation. Läs vidare för att lära sig mer
1 .
Vet Tubal förfarandet . En kirurg kan klämma , band , skära , bränna eller sy dem stängda. Typer av Tubal säkerställa att skyldigheterna inkluderar : Laparoskopi ( kirurgi görs med flera små snitt med en kamera för att se in i kroppen ) , Mini-laparotomi ( kirurgi görs med ett snitt som är två inches lång eller mindre ) , förlossning äggledaroperation ( ske omedelbart efter födseln genom ett snitt nedanför naveln ) och laparotomi ( ett stort snitt i buken ) . Mindre vanliga metoder inkluderar culdoscopy , hysteroskopi eller hysterektomi . Din läkare kommer att använda en lokal, regional eller narkos beroende på typ av operation . Din läkare kommer att hjälpa dig att bestämma vilken typ av operation du behöver beroende på din individuella situation .
2 .
Tänk Tubal implantat . Ett relativt nytt förfarande , Tubal implantat har samma permanenta effekter som äggledarna säkerställa att skyldigheterna utom de handlar om att ställa metallfjädrar i varje äggledarna . Du behöver inte operation eller sjukhusvistelse för öppenvården förfarande . Efter tre månader kommer din läkare att ta en röntgenbild av äggledarna för att se till att det bildas ärrvävnad runt fjädrarna , helt blockerar äggledarna . Använd en säkerhetskopia form av preventivmedel under den tre månader långa väntan period när du använder Tubal implantat .
3 .
Inse att äggledaroperation och /eller implantat har proffs , och nackdelar . Fördelarna inkluderar permanent födelsekontroll , den relativa kostnadseffektiviteten ( engångskostnad , vanligtvis tas om hand åtminstone delvis av en försäkring ) och möjligheten att ha samlag utan att behöva oroa graviditet. De nackdelar hör att dessa förfaranden är permanent , om en kvinna förändringar henne och vill bli gravid senare , hon kanske inte .
4 .
Var medveten om riskerna med dessa förfaranden. Infektion och sår separation påverkar omkring 11 % av kvinnorna efter en mini-laparotomi och 6 % av kvinnorna efter en laparoskopi . Andra mindre vanliga risker kan omfatta blödningen , problem med anestesi användning , en orgel skada under operation och behovet av att göra en större snitt än ursprungligen planerat. Om en äggledaroperation eller implantat misslyckas ( chanserna att detta sker är mellan 0,5 % och 1,8 % för äggledaroperation , och ingen har rapporterat en graviditet med Tubal implantat ) ett utomkvedshavandeskap kan förekomma . Detta allvarliga tillstånd är när ett befruktat ägg implantat i en äggledaren istället för livmodern.

tips och varningar


 • äggledaroperation och implantat inte skyddar mot könssjukdomar .


 • Previous:nothing Next:hur man undviker könssjukdomar

  Relaterade artiklar


 • hur du tar bort fläckar tandköttskanten
 • hur man kan stoppa kind bitande
 • hur man njuta av en Gay Pride- festival i Detroit
 • Hur man använder en kondom
 • hur man får dagen- efter-piller
 • peridex riktningar
 • 标题
 • hur man klä av sig sensuellt att utföra förspel
 • hur man får en spiral
 • hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com