hur man förbereder för första gången på offentlig nakenhet

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-28
Nudist resorts blir oerhört populära i USA och redan har en stor efter i Europa . Det är något väldigt befriande om att gå naken framför en folkmassa ( för att inte nämna den fantastiska bristen på solbränna linjer när du lägger ut i solen ) ! De flesta nudist är mycket välkomna till nya medlemmar som vill uppleva den livsstil . Däremot kan gå naken offentligt vara en skrämmande proposition om du aldrig gjort det förut. Lyckligtvis finns det några mycket effektiva åtgärder du kan vidta för att förbereda för första gången . . Läs vidare för att lära sig mer

Få beredd att ta din Virgin Voyage i offentlig Nakenhet


1
<. br > Välj en lämplig plats för första gången uppleva offentlig nakenhet . Du vill inte vara alltför fräck på din första nakna utflykt . Finn en plats som är relativt privat , där du inte blir störd av att det finns en massa främlingar eller fånga uppmärksamheten hos polisen .
2 .
Förbered genom att göra några naken praktiken löper framför dina vänner . Välj två eller tre vänner som du känner mig särskilt bekväm med och som stöder era ansträngningar. Du kanske vill göra ett spel av det , såsom klädpoker , så att du inte kommer vara den enda som går naken .
3 .
Granska hur du känner för din kroppen . Nudister kommer i alla former och storlekar . Men du är mindre sannolikt att vara bekväm med offentliga nakenhet första gången ut om du tror att du behöver gå ner i vikt eller skärpa din bak . Förbered genom att piska dig i form så du kan gå naken offentligt med tillförsikt .
4 .
Vandra runt en kläder-valfri resort i en morgonrock . Du får chansen att se andra människor att vara naken offentligt utan att få naken själv . Detta kommer att hjälpa dig att bli mer bekväma med begreppet offentlig nakenhet .
5 .
Värva en kompis att gå naken med dig . Du är mycket mer sannolikt att gå igenom med det om du har en vapenbroder .
6 .
behålla kläderna hands . Om det är första gången att vara naken offentligt , kanske du inte är bekväm är så särskilt länge . Å andra sidan , om dina kläder är i närheten , kan det faktiskt ökar ditt självförtroende att stanna naken längre och veta att du skulle klä direkt om man ville .

tips och varningar


 • Såvida du inte är på en familj nudist resort , inte gå naken framför barn . Detta är rynkade pannan på i nästan varje samhälle och kan landa dig i fängelse under vissa omständigheter.


 • Previous:nothing Next:Hur man laddar ner kändis offentlig nakenhet bilder

  Relaterade artiklar


 • hur man hanterar impotens som en äldre vuxen
 • hur man använder ett vattenbaserat glidmedel
 • hur man använder ett preventivmedel svamp
 • proteser kontra implantat
 • hur man får dagen- efter-piller
 • hur man hittar psykologisk behandling för erektil dysfunktion
 • hur man får en spiral
 • 标题
 • hur man tecknar bröstvårtor
 • hur man hittar bondage redskap
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com