hur man förblir avhållsamma fram till äktenskapet

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-19
För att förbli abstinent fram till äktenskapet , måste du göra ett åtagande till dig och din partner trots alla utmaningar du ställs inför . Komma ihåg att den yttersta belöningen av att dela ren intimitet tillsammans är värt ditt tålamod och hjälper dig att nå ditt mål tillsammans
1 .
Hitta en partner som delar ditt mål att återstående avhållsamma fram till äktenskapet . Det är sannolikt omöjligt att dejta någon som inte tror på avhållsamhet om du vill hålla fast vid din tro , eftersom trycket från denna person att ha sex , vare sig verbalt eller helt enkelt underförstådda, kommer att bli för mycket för dig att hantera . Var noga med att fullt ut förklara ditt resonemang till att vilja praxis avhållsamhet innan du söker en relation med någon , speciellt om du tror att det kan leda till äktenskap .
2 .
Undvik situationer som främjar sexuell frestelse . Försök att inte vara helt ensamma hemma , speciellt på kvällen , och inte sova i samma säng om du inte är säker på att du kan undvika för mycket kroppskontakt . Låt inte varandra att vara avklädd runt varandra eller ha tajta eller suggestiva kläder .
3 .
Gå inte sexuellt suggestiva material , såsom TV -program, filmer och musikvideor . Innan du titta på någon film eller TV-program tillsammans , alltid vara noga med att läsa recensioner i tidningen eller på nätet för att ta reda på om de innehåller något sexuellt innehåll . Denna typ av innehåll är sannolikt väcka och kommer bara att ytterligare locka dig att delta i sexuell aktivitet .
4 .
Var försiktig när du kysser din partner att hålla kontakten mycket kort . Lång , kommer förlängas kyssar ofta leder till gripande och mer fysisk aktivitet än kan vara olämpligt. I stundens hetta är det ofta svårt att urskilja när du förlorar kontrollen .
5 .
Berätta för din partner om du känner en viss situation är alltför sexuellt lockande . Du kan behöva lämna rummet eller välja olika platser och sovarrangemang om du känner att du har svårigheter att kontrollera dina sexuella önskemål .
6 .
umgås med andra människor och par som också planerar att förbli abstinent fram till äktenskapet . Att vara i situationer med andra människor som delar samma tro och mål hjälper till att motivera dig och kommer även att låta dig umgås med din partner i situationer som inte är sexuellt lockande .

tips och varningar


Var
 • försiktig när dating , som vissa människor kommer att säga att de tror på avhållsamhet bara låta sig att lära känna dig bättre med hopp att ändra ditt sinne vid ett senare tillfälle .


 • Previous:nothing Next:hur du njuta avhållsamhet dating

  Relaterade artiklar


 • hur du avgör om din partner är i riskzonen för hiv eller aids
 • hur man använder kalendern metod för födelsekontroll
 • hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman
 • hur man köper en allergivänliga smörjmedel
 • hur man använder en spiral
 • proteser kontra implantat
 • hur man kan övervaka livmoderhalssekretet till gage fertilitet
 • varningar om lumineers
 • hur man får rakare tänder utan tandställning
 • hur man kan hantera homofobi
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com