hur man hanterar impotens som en äldre vuxen

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-16
Impotens är också ibland kallas erektil dysfunktion. Det är en mans oförmåga att få erektion eller oförmåga att behålla erektionen tillräckligt länge för att ha samlag med en partner . De flesta män upplever det någon gång i sitt liv , med sannolikheten att få högre när de blir äldre
1 .
Håll kommunikationslinjer öppen med din partner . Ibland när en äldre man upplevde vanmakt han drar sig tillbaka från sin partner . Kommunicera med din partner om problemet kan du både att arbeta för en lösning .
2 .
regel ut mediciner som orsak . Om du nyligen har börjat med en ny medicin , misstänker medicinering av som orsakar problemet och tala med din läkare . Vissa läkemedel kan orsaka impotens . Din läkare kan eventuellt ändra din medicinering .
3 .
Se din läkare för att se till att impotens är inte en bieffekt av ett allvarligare hälsotillstånd. Om du läkare att ge dig en sanering av hälsa , då kan du fokusera på att lösa problemet med impotens .
4.
sluta röka. Sannolikheten att drabbas av problem med impotens är större hos män som röker cigaretter .
5 .
Skär ner på eller eliminera alkohol . Alkoholkonsumtionen stör ofta i en mans oförmåga att få eller behålla en erektion. Om en äldre människa inte kan ha en erektion en natt från alkoholkonsumtion , rädslan för att den inträffar igen kan ibland bidra till ett pågående problem med impotens .
6 .
Ställ din sexuella förväntningar av dig själv . Det tar ofta en äldre man längre tid att få erektion . Förstå att du är äldre och med åldrandet kommer förändringar i din sexuella själv också .
7 .
inser att det finns lösningar om problemet i pågående . Om du har uteslutit allt annat och problemet med impotens är fortfarande , det finns saker som du kan göra . Tala med din läkare , han kan föreslå att du prova en medicin för erektil dysfunktion. Eller han kan rekommendera en penis implantat eller annan anordning som hjälper dig att uppnå och behålla erektion .


Previous:nothing Next:Hur du tar pole - danslektioner

Relaterade artiklar


 • hur du anpassar tandskydd
 • peridex riktningar
 • hur man kan stimulera G-punkten
 • hur man kan övervaka livmoderhalssekretet till gage fertilitet
 • hur man hittar en hotline våldtäkt kris
 • hur man identifierar bakteriell vaginos
 • hur man berättar en kors byrå från en drag queen
 • hur du skyddar dig mot dag våldtäkt
 • hur man hanterar impotens som en äldre vuxen
 • hur man använder ett preventivmedel svamp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com