hur man kan stimulera en kvinnas G-punkten

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-30
När du har hittat en kvinnas G-punkten , stimulerande det ska vara den enkla biten . Ändå är det viktigt att följa några grundläggande riktlinjer för att göra det till en säker och trevlig upplevelse för både dig och din partner . Läs vidare för att lära sig mer

Pleasure en kvinna genom hennes G-Spot


1
Wet . fingret med glidmedel eller saliv . Om du inte är i ett monogamt förhållande med din partner , bör du också allvarligt överväga att täcka ditt finger med latex kondom för att förhindra spridningen av sexuellt överförbara sjukdomar . En kvinna kommer sannolikt att bli naturligt smörjas i den här situationen , men smörjmedel kan bidra till att lätta införandet av fingrarna .
2 .
Lägg i ett eller två fingrar i kvinnans vagina , hitta G plats och trycka ordentligt på den . Var försiktig , men inte rädd för att använda ett företag touch till nöje din partner . Använd pekfingret för att massera innerväggen av kvinnans vagina .
3 .
Curve fingrarna bakåt mot dig , gör en rörelse som liknar den som vanligen används för att vinka någon . Denna metod för att massera G-punkten är den vanligaste , och det är vanligen den mest njutbara för kvinnor . Tryck nedåt på G-punkten varje gång fingrarna passera tillbaka över det , och be din partner att beskriva i vilken takt hon tycker detta förslag mest .
4 .
Använd din partners sång uttryck för hennes njutning att styra mängden tryck och hastighet du använda för att stimulera hennes G-punkten . Be henne att vara så verbala som möjligt i att berätta vad som känns bäst . Det är möjligt att vissa metoder kan orsaka lätt mängder av smärta , så se till att hon känner sig bekväm säger åt dig att sluta om det behövs .
5 .
Be din partner om hon känner sig bekväm med dig i tungan i kombination med fingrarna för att stimulera hennes G-punkten och masserar hennes vagina . Oralsex , används i samband med G-punkten stimulering , kommer sannolikt att få en kvinna till orgasm utan stora svårigheter. Använd din tunga rörelser för att stimulera den yttre delen av slidan , liksom **** Oris , medan du använder fingrarna för att massera hennes G-punkten .
6 .
Använd kön leksaker för att stimulera din partners G-punkten . Även fingrarna kommer sannolikt att göra jobbet ganska bra , kan sexleksaker hjälpa en kvinna att uppleva olika känslor beroende på storlek och struktur av leksaker finns hos de flesta sex-leksak butiker . Gå till en sex-leksaksaffär med din partner så att du kan plocka ett ut tillsammans .

tips och varningar


 • Läs vad som väntar . G-punkten kommer sannolikt att känna sig annorlunda i konsistensen än den omgivande områden i vaginal väggen. Muren kommer vanligtvis att känna fast och spänd medan G-punkten är allmänt lika textur till rynkig hud . Det är formad som en liten böna .


 • Previous:nothing Next:hur man kan stimulera en mans g spot

  Relaterade artiklar


 • hur man kan övervinna rädsla för allmänheten nakenhet
 • hur man identifierar bakteriell vaginos
 • hur man ska behandla manliga låg libido
 • hur man hanterar impotens som en äldre vuxen
 • hur man njuta av en Gay Pride- festival i Detroit
 • hur man förbereder för första gången på offentlig nakenhet
 • hur man identifierar din egen förspel knappar
 • hur man blir en nunna
 • hur du skyddar dig mot dag våldtäkt
 • hur du tar bort fläckar tandköttskanten
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com