hur man kan stimulera en mans g spot

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-06-30
Eftersom mannens G-punkten är kopplad till liggande , metoder som används för att stimulera detta område får inte vara för alla . De som inte åtnjuter denna metod ofta hävdar att det hjälper dem att uppnå orgasm olik alla andra de har upplevt . Det är viktigt att ta det lugnt och iaktta alla personliga gränser som din partner kan ha som du prova det . Läs vidare för att lära sig mer

Pleasure en man genom Hans G-Spot


1
Njut . en lång , varm dusch innan sexuell aktivitet. Både du och din partner kan dra nytta av att känna ren och avslappnad efter dusch , som en mans anus är ibland ett område han känner sig obekväm att utsätta andra. Vissa människor även njuta av att duscha tillsammans .
2 .
ta det lugnt . Känn dig fri att fokusera på andra typer av sexuell aktivitet som du är mer vana vid innan han flyttade till prostata stimulering . Att införliva nya metoder för sexuell njutning i din rutin kan enerverande , så gör ditt bästa för att engagera andra aktiviteter , såsom massage och kyssar , som du hittar bekant .
3 .
Använd rikligt med glidmedel för att lossa ditt anus innan du låter din partner att röra den . Din partner kommer att behöva sätta in ett finger eller två i din anus för att hitta den prostrate körteln . Du kan uppleva en liten och kort känsla av smärta . Om du känner några allvarliga obehag , berätta för din partner att sluta omedelbart .
4 .
Uppmuntra din partner att trycka fingret ner på din prostata samtidigt massera det försiktigt . Berätta för din partner att böja fingret mot hennes handflata samtidigt som du trycker fast , beroende på din nivå av komfort . Du kan också njuta av det om din partner snabbt bort och sedan återinförs fingret flera gånger .
5 .
Kombinera försök att stimulera den manliga G-punkten med masserande av penis och muntliga aktivitet . Vissa män kan få utlösning medan deras liggande körtlar masseras , utan att ens stimulera deras penisar . Andra njuter onanerar till utlösning medan de upplever anal stimulans .

tips och varningar


 • Experimentera med sexleksaker för att hitta den bästa metoden för att stimulera den manliga G-punkten . Vissa leksaker är designade speciellt för anal stimulans , men de flesta leksaker som används för vaginal spela kommer också vara lämpligt . Fråga försäljaren vid sex-leksaksaffär om de bästa leksaker för att stimulera en mans g plats eller forska på nätet om du är mindre bekväm med att prata om sådana ämnen offentligt. Glidmedel är också nödvändigt och extremt hjälpsamma när man använder sexleksaker .


 • Previous:nothing Next:hur man hittar en kvinnas G-punkten

  Relaterade artiklar


 • hur man använder smekande i förspelet
 • hur man väljer offentlig nakenhet videor
 • hur komma ut som läkare
 • hur man får en spiral
 • hur man undviker könssjukdomar
 • hur du anpassar tandskydd
 • hur man får en äggledaroperation
 • hur man får behandling för inflammation i lilla bäckenet
 • hur man behandlar en svampinfektion
 • hur man använder ett vattenbaserat glidmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com