hur man korsa klänning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-13
Om du är en människa som funderar på att bege sig in på området för att vara en transpersoner , nämligen cross dressing , bör du veta att det oftast är mycket mer än att en enkel klänning och peruk . Många som hävdar trohet till denna alternativa livsstil arbeta övertid . Att gå för utseendet , den sanna kvinnans utseende , det finns ett huvud till tå ritual som innebär tid, pengar och nerver . Läs vidare för att lära sig att passera klä

klä


1 .
bort eventuella manlig kroppsbehåring innan kläder går vidare . Wax är mest effektiva metoden , men det är också den mest smärtsamma . Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt ben, underarmar , bröst , rygg och ansikte .
2 .
Sök upp en bekväm och effektiv gaffel . En gaffel är en speciell underplagg som bäst kan jämföras med en atletisk supporter . Dess syfte är att dölja manligt utbuktningar i skrevet området .
3 .
Sätt på en behå som kommer att ge tillräckligt med utrymme för silikon bröstproteser . Bröstproteser finns på de flesta underkläder butiker och helt enkelt glida inuti BH Cup. Justera remmarna så att behå ger gott stöd ännu är relativt bekvämt på axlarna .
4 .
överväga bär en gördel eller korsett , något som kommer RCA midjan och lägga till en kvinnlig kurva att din form . Om du väljer korsett , se till att anställa lite hjälp på huvudprodukten processen , för det är nästan omöjligt att knyta ensam korrekt . Komfort och andas nivåer kommer att tas bort avsevärt .
5 .
Välj en fin uppsättning strumpor . Inte bara är de sexigare än strumpbyxor , de är också bekvämare och mycket lättare att ta på. Om strumporna inte är avsedda att stanna upp på egen hand , kommer ett strumpeband bälte behövas .
6 .
Sätt på din valda outfit , när alla under-saker bundna är , spetsad , och fräste . Försök att dra sig undan från alltför snäva ensembler , eftersom de är säkra på att krama sömmar och ge bort några av hemligheterna under.

Slutgiltiga justeringar


1 .
Komplett outfit med den perfekta par skor . Eftersom de flesta kvinnor kommer att säga , skor är den viktigaste faktorn , det som binder hela utseende tillsammans . Om du inte har små fötter , kommer du troligtvis att samråda specialitet butiker som säljer damkläder poster i storlekar för män . De flesta av dessa platser bära klackar och stövlar i storlekar upp till männens 17 .
2 .
Ägna tid att träna upp din promenad i skor , speciellt om du bär klackar . När allt , det är riktiga kvinnor därute som inte har fått kläm på klackar ännu , så det är troligt att du kommer att behöva mer tid än vanligt .
3 .
sminka som inte är överdrivet sätt. Kom ihåg : over-the-top makeup är kännetecknet för drag queens . Om du funderar på att passera som en kvinna , kommer du vill skala tillbaka på dramatik . Om möjligt , har en kvinnlig vän ge dig en hand .
4 .
Toppa omvandlingen med en peruk som du väljer . Vid köp av peruk , se till att även köpa en peruk cap att sätta på förhand . Detta kommer att hjälpa till att jämna ditt eget hår ner och ge din peruk bästa möjliga passning . Be om hjälp från en stylist om du är osäker på att göra detta själv .

tips och varningar


 • En manikyr är inte bara ett trevligt sätt att behandla dig själv , men också ett annat litet sätt att hjälpa ditt utseende . Välj en fin , feminin färg som kompletterar din hudton . Om du väljer att bära öppen rejäla skor kommer en pedikyr vara praktiskt taget obligatoriskt .


 • Previous:nothing Next:hur man förstår freudianska utvecklande teori

  Relaterade artiklar


 • hur man använder en spiral
 • 标题
 • Hur tröstar man en infertila par
 • hur man identifierar din partners förspel knappar
 • hur man kan stimulera G-punkten
 • hur PET för att utföra förspel
 • hur man väljer preventivmedel
 • hur man bär underkläder ensam
 • hur man får gratis kondomer
 • peridex riktningar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com