hur man ska behandla manliga låg libido

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-12
Om du eller din partner fått en diagnos av låg libido , vara tacksamma att du är ett steg närmare att uppnå en hälsosam sexuell relation . Den goda nyheten är manliga låg libido är behandlingsbar och det finns flera alternativ så det är troligt att du kommer hitta en som fungerar . Dessa steg kommer att hjälpa dig att förstå behandlingsalternativ och ge dig information för att göra ditt beslut lättare
1 .
Ha en fullständig fysisk undersökning innan ett eventuellt behandlingsalternativ. Om din läkare inte grundligt undersöka dig och efter att ha hört ditt klagomål och besvara några frågor gav dig en snabb diagnos , avkastning och be om en fullständig arbeta upp . Det finns möjliga bakomliggande orsakerna till en låg libido hos män , och villkoren skall uteslutas , annars behandling att maskera symptom snarare än att bota orsaken
2
vet vilken behandling väg . du är mer bekväm bedriver . Kanske du lutar dig mot mer naturliga eller övergripande angreppssätt för att läkemedel medan andra vill ha den senaste medicinska tekniken tillgänglig för dem att behandla låg libido . Lyckligtvis finns det alternativ som finns på båda ändar av spektrumet .
3 .
Börja med den minst invasiva behandling terapi först och arbeta dig uppåt om det behövs . Kom ihåg att allt väg du väljer , kan det ta flera månader att få din sexlust tillbaka till det normala intervallet så tålamod är nyckeln med någon behandlingsplan . Det är alltid bättre att inte överbelasta systemet med onödiga mediciner eller örter , så ge dig själv eller din partner har gott om tid att arbeta igenom behandlingen fas på vägen till återhämtning .
4 .
Rådfråga en specialist om det behövs . Ibland kan en primärvårdsläkare behandling förslag har alla misslyckats och du kanske tror att du är ute med alternativ . Fråga din läkare om en remiss till en endokrinolog eller urolog som är specialiserad på behandling av manlig låg libido . De kan ha andra alternativ för dig att överväga .
5 .
Undersök naturläkemedel som Tribulus , som är ett naturläkemedel alternativ till syntetiska anabola hormoner . Om du för närvarande tar medicin för depression eller någon annan medicin med biverkan av att sänka libido , be din läkare att förskriva en annan med färre sexuella biverkningar .
6 .
Håll ett öga på din behandlingsplan. Vad du än väljer frågar alltid om möjliga biverkningar och se till att märka någon skillnad i din kropp och känslor när han försökte en ny plan för att behandla låg libido .

tips och varningar


 • Syntetiska hormoner är tillgängliga om din läkare har konstaterat att dina nivåer är inte lämpligt . Samma sak gäller för testosteron


 • Previous:nothing Next:hur man använder en spiral

  Relaterade artiklar


 • hur man berättar en kors byrå från en drag queen
 • hur man kan stoppa kind bitande
 • peridex riktningar
 • hur man kan övervaka livmoderhalssekretet till gage fertilitet
 • hur man köper hormoner lagligt
 • hur man ska behandla manliga låg libido
 • hur man undviker könssjukdomar
 • hur reparera emalj på tänderna
 • hur du tar bort fläckar tandköttskanten
 • hur man använder belysning i förspelet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com