hur man strimma vid ett idrottsevenemang

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-27
Strimmor är en hundraårig tradition av att få naken och går tvärs över området på ett sportevenemang. Människor har gjort detta i årtionden , antingen som ett sätt att fira spelet eller att få lite temporär ryktbarhet . Så strimma ett sportevenemang är en svår , riskabelt . Men med några noggrann planering och en vilja att få angripas med ett team av stor , bastant väktare , kan du dra nog av den. Läs vidare för att lära sig mer

förbättra dina odds av framgång när Du Streak vid ett idrottsevenemang


1 . .
få några vänner att hjälpa dig . Med en liten grupp människor in på planen , ökar du dina odds att lyckas . Få ut dig på oantastade fältet kommer att ta grupparbete .
2 .
Välj era platser noggrant . Du kommer att vilja sitta på en plats som ger dig enkel tillgång till fältet . Oroa dig inte för att hitta en utgång , dock . Chansen att du fly utan att bli hanteras genom trygghet är nästan obefintlig .
3 .
Fett upp dig själv med babyolja ( eller matolja eller smör eller något smart ) innan de kommer till stadion . När du är naken och på fältet , kommer säkerheten att jaga dig . En trevlig beläggning av olja kommer att göra det mycket svårare för dem att få ett grepp om dig .
4 .
bära kläder som är lätta att ta bort snabbt . Självklart vill du inte visa upp på stadion i en lång trenchcoat eller en bikini . Det skulle bara väcka uppmärksamhet. I de flesta fall kommer en del lösa byxor ( dragsko midjan fungerar bra ) och en t-shirt räcker .
5 .
Utse en vän för att skapa en skenmanöver . Du vill att denna avledning börja blotta ögonblick innan du rusar fältet . Det spelar ingen roll vad avledning är , så länge det uppmärksammar säkerhet till din vän . Att kasta kulor på fältet eller skrikande högt är två effektiva tekniker .
6 .
Kör ut på fältet medan säkerhet är fortfarande distraherad av din väns avledande taktik .
7 .
Börja slita av dina kläder när du är på fältet . Fortsätt att köra medan du gör detta . När du är helt naken , kan du välja att köra i cirklar tills säkerhet fångar dig eller försöker köra efter frihet genom närmaste utgång.

tips och varningar


 • Om du kan övertyga ett par andra vänner till strimma med dig, kommer det att öka chanserna för åtminstone en av er att få alla dina kläderna innan de åtgärdas . När allt kommer säkerhetsvakter har svårt att underkuva två eller tre av er alla på en gång .
 • Räkna med att bli arresterad efteråt . Det finns kraftiga böter och även små mängder av fängelse för strimmor i de flesta stater . Även om du gör det från arenan utan att bli gripen , har du nästan säkert har fångats på en övervakningskamera någonstans (och kanske även en TV -kamera ) . Ni kan vara säkra , kommer polisen att hitta dig .


 • Previous:nothing Next:hur man undviker att bli arresterad för offentlig nakenhet

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar en hotline våldtäkt kris
 • Hur man laddar ner offentlig nakenhet bilder
 • hur man behandlar en svampinfektion
 • hur man använder en spiral
 • 标题
 • hur man får gratis kondomer
 • hur man förstår freudianska utvecklande teori
 • hur man förblir avhållsamma fram till äktenskapet
 • hur man undviker könssjukdomar
 • hur man undviker att bli arresterad för offentlig nakenhet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com