hur man undviker graviditet

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-06-20
De mest effektiva sätten för att undvika graviditet är att öva avhållsamhet eller att använda preventivmedel när de deltar i sexuella aktiviteter. Det är viktigt att förstå den korrekta användningen och ändamålsenligheten av preventivmetoder innan han blev sexuellt aktiva
1 .
Practice avhållsamhet . Att undvika sexuell aktivitet är den enda garanteras och idiotsäkert sätt att förhindra graviditet. Kom alltid ihåg att de val du gör om att ha sex kan påverka resten av ditt liv .
2 .
Forskning det breda utbudet av tillgängliga preventivmetoder . Förstå att ingen preventivmedel är helt felsäker , så det finns alltid åtminstone en liten risk för graviditet . Det är också oerhört viktigt att komma ihåg att vissa preventivmedel , till exempel preventivmedel medicinering , inte kommer att skydda dig mot smitta av sexuellt överförbara sjukdomar .
3 .
Använd kondom när du har sex . Kondomer är i allmänhet gjorda av latex och kan bara användas under en instans av samlag . Vissa kondomer innehåller en produkt som kallas spermiedödande medel , som används som en barriär mellan slidan och sperma utlösning under samlag , döda spermier som kan orsaka graviditet .
4 .
Tänk dig en vasektomi om du är man . En vasektomi är en form av manlig sterilisering som sker genom en relativt liten operation . Denna operation hindrar spermier från att lämna manliga kropp , men ändå låta honom ha normal erektion och utlösningar .
5 .
Tala med din läkare om att få ett membran om du är kvinna , som ett recept och dimensionering av läkare eller sjuksköterska är nödvändigt . Ett membran är en liten flexibel gummiplatta som används med spermiedödande medel och sätts in i slidan för att täcka livmoderhalsen och skapa hinder för sperman . Användning av ett membran kräver isättning för ca 6 timmar efter samlag , men det bör inte användas längre än 24 timmar .
6 .
använder p- piller , till exempel p-piller , som hindrar ägglossningen för att undvika graviditet . Dessa preventivmedel måste ordineras av läkare och bör tas varje dag . Vissa kvinnor upplever biverkningar som huvudvärk, illamående , depression och viktökning från att ta dessa hormoner .
7 .
Ha en preventivmedel inopererad i kroppen av en läkare , som en spiral eller spiral , som sätts in i livmodern . Dessa implantat varar mellan 5 till 10 år och har visat sig vara mycket effektivt för att förebygga graviditet , men vissa kvinnor upplever onormal blödning eller kramper som följd .

tips och varningar


 • Kondomer måste användas på rätt sätt för att effektivt förebygga infektion med sexuellt överförbara sjukdomar. Läs instruktionerna om hur du sätter på kondomen , vilket måste göras innan samlag påbörjas .


 • Previous:nothing Next:hur man förblir avhållsamma fram till äktenskapet

  Relaterade artiklar


 • hur man identifierar din partners förspel knappar
 • hur man kan hantera homofobi
 • hur man hittar en kondom
 • hur man använder ett vattenbaserat glidmedel
 • hur man hittar psykologisk behandling för erektil dysfunktion
 • hur komma ut som läkare
 • hur man ser androgyna
 • Hur man använder en kondom
 • hur man använder en kvinnlig kondom
 • tandsköterska uppgifter i Commonwealth of Pennsylvania
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com