hur anslutning till Mile High Club

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-07-23
Så du tror att du vill gå med i Mile High Adventure Club . Vi är glada att höra att du har ett mål . Frågan är om ni har en äventyrlig natur och nerver av stål ? En trevlig kamrat ? Bail pengar ? Om så är fallet kan du också bli medlem i denna mycket exklusiva grupp
1 .
Boka röda ögon flygning . Med Air Marshals ombord och oanständig lagar Exponeringen mot böcker , är mörker definitivt att föredra medium för medlemskap .
2 .
Hitta en vän . Oavsett hur mycket roligt du kan ha ensam , det bara inte räknas mot medlemskap . Ta med en villig sexuella partner som är 21 år eller äldre på flyget . Om inte , naturligtvis , föredrar du utmaningen att finna en ny vän ombord som har liknande mål . I så fall , lycka till !
3 .
Vänta tills kapten avtar och meddelar att planets höjd . För att bli en Mile High Club-medlem måste du lyckas med ditt mål efter att planet har nått-överraskande nog-en mil ovanför jorden . (Det är 5. 280 meter till oss dödliga . )
4 .
Sitt bredvid din partner och få mysigt . Dela en filt i fall en av er blir lite sprallig . Vänta tills passagerarna börjar slumra och den minsta lampor är på innan du går vidare . ( OBS: under flygning filmer är också bra källor till passagerarna inte distraheras . )
5
Bestäm var du träffar ditt mål . Om flygningen har få passagerare , och ingen genast över gången , kan du överväga att stanna i din nuvarande position . Dock vara säker på att du kommer att både passa på fraktsedeln . ( Du vill inte fastna mellan stolsrygg och måste ringa en flygvärdinna om hjälp . ) Om din plats helt enkelt inte kommer att göra , måste du och din partner träffas diskret i det enda andra passagerare tillgängligt område . . . badrummet . ( Fair Warning : Du måste stå i ett område inte mycket större än din plats uppdrag . )
6
Få in den mest tillgängliga plats , och tyst gör dådet . Diskretion är absolut nödvändigt . Kom ihåg att du blir arresterad för att uppmärksamma er själva, så det är inte dags att tjuta som en babian . .
7
Komplettera din Mile High Club medlemskap och vardagligen stoppa alla dina pjäser och delar tillbaka in Gratulera er på en rolig väl utfört arbete-och glöm inte att torka att dumt flin från ditt ansikte.


Previous:nothing Next:hur man använder Kegel övningarna

Relaterade artiklar


 • hur man öva ratipasha position
 • hur man öva dhenuka position
 • hur reparera indragna bröstvårtor
 • hur man öva kshobhaka position
 • hur man inrätta en säkerhetsmyndighet ord för slaveri
 • peridex riktningar
 • Hur man laddar ner kändis offentlig nakenhet bilder
 • hur man blir en nunna
 • hur man öva seesawing position
 • hur man klär sig för aga
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com