hur man använder begränsningar i träldom spela

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-11
Det finns en mängd begränsningar på marknaden idag som var avsedda för bondage spela . Vare sig du är nybörjare eller mer avancerad bondage entusiast , hittar du förmodligen själv med begränsningar någon gång-även om du bara plaska i sporadisk bondage med din partner
1 .
Använd begränsningar av olika anledningar i träldom spela . Dominanter vilja förnedra sin partner genom att göra dem orörliga och exponera privat kroppsdelar till den dominerande direkta syn . Kuvade njuta av tryggheten att vara bunden , känslan av materialet mot sin hud och känslan av hjälplöshet . Dominanter också njuta kontroll och begränsningar för kontroll så mycket lättare.
2 .
Välj begränsningar enligt det material de är gjorda av . Beroende på styrka, hållbarhet och komfort nivå du söker , samt hur svåra de är att fly från. Du hittar begränsningar i olika tyger . Förutom traditionella svart läder , hittar du begränsningar för att använda som är gjorda av neopren , nylon , kardborreband , vinyl och konstläder .
3 .
Tygla din partners rörelse med ankel och handled begränsningar , remmar som lindas runt armar och ben att manschetten händer eller göra dem stappla . De flesta spänne på plats, men ibland hittar du dem med metall D- ringar för att förankra kätting eller andra begränsningar för dem .
4 .
Använd handfängsel sparsamt . Metallen manschetter som används för att hålla fångar är utformade för att vara potentiellt smärtsamma så gör inte åt dem för mycket eller lägga vikt på dem (som att din partner ligga på rygg med händerna i handbojor ) . Undvik billiga som du hittar i nyhet affärer och investera i ett bra par som kommer att stanna säkert .
5 .
Hitta armbindlar , manschetter lår , halsband och selar kroppen att använda i träldom spela . Dessa hämmar all din partner på olika sätt så att du kan fixera henne och ha enkel tillgång till olika kroppsdelar . Begränsa henne att hålla henne stilla medan du smiska henne , cops rollspel och rövare eller ge " kroppsstraff " när hon har varit stygg .

tips och varningar


 • Om din säng inte är inställd för bondage , få bondage tältduken ( se Resurser nedan) . Den har 4 fästpunkter som du kan flytta runt och fäst den medföljande manschetter för att sedan säkra din partner ner . Efter att ha spelat , kan du ta bort ankare och använda dem som vanliga lakan . Det finns inga knutar att lösa upp och de är starka när du är bunden men mycket lätt att ångra .


 • Previous:nothing Next:hur man använder en huva i träldom spela

  Relaterade artiklar


 • hur man kan stimulera en mans g spot
 • hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman
 • hur man får en spiral
 • hur man får testas för könssjukdomar
 • proteser kontra implantat
 • hur man får dagen- efter-piller
 • att introducera en partner till aga
 • peridex riktningar
 • hur man behandlar en svampinfektion
 • hur man köper en allergivänliga smörjmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com