hur man använder gags i träldom spela

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-11
Bondage och BDSM är olika typer av sexuella spela som kan bygga djupa förtroendet mellan parterna och att föra dem närmare varandra på ett sätt som " vanilj " par aldrig . Att låta din undergiven att ge upp ansvar och sätta sin totala tillit till att du kan ge henne extrema , intensiv njutning . Men när du använder begränsningar, såsom gags i slaveri spela måste en dominerande vara extra försiktig för de fysiska och känslomässiga säkerhet undergiven <. br > 1 .
Använd en munkavle att göra ditt ämne inte kan tala . Detta har en stor psykologisk betydelse. Var säker på att detta är på din undergiven lista över " saker att göra " också för att det kan orsaka en person att panik från att vara så hjälplös .
2 .
Använd en munkavle i träldom spela " edge " spela , vilket är mer psykologiskt än fysiskt . Detta är för avancerade utövare bara . Den kan bygga otroligt förtroende mellan en undergiven och en dominatrix men det kan också göra stor känslomässig skada om den inte används på rätt sätt .
3 .
Välj bland en mängd olika typer av munkavlar . Vissa kommer med bollar i dem som tvingar en mun öppen-men dessa kan även göra en person choke eftersom bäraren inte kan svälja . Mer avancerade gags också komma med fastsatt dildos . Börja med en enkel munkavle exempel en bit tejp eller ett rep bundet mellan tänderna och runt huvudet .
4 .
Kontrollera att gag passar ordentligt . En gag som är för stor kan skada din partners mun eller gör det enkelt att kvävas . Den del som går i munnen måste säkras väl till den del som remmarna runt huvudet.
5 .
leka med andra sensorisk deprivation tekniker när du spelar med en munkavle . Inte bara kan du hålla din undergivna från att tala , men du kan även ögonbindel henne för att blockera sin vision och sätta öronproppar eller hörselkåpor på henne för att hålla henne från att höra . Hon kan sedan flyta bort i hennes egen värld av säkerhet , att släppa taget och njuta av erotiken av händelsen .
6 .
Använd en säkerhetsrisk i avsaknad av en säkerhet ord . Din munkavle partner inte kan tala så att du vet om något är fel eller om han behöver för att avsluta scenen av någon anledning. Därför utforma en signal att använda-att släppa en boll han innehar eller grymtande tre gånger i rad till exempel-. så att du vet

tips och varningar


 • Lämna aldrig ett rum när någon munkavle . Lämna aldrig en munkavle på för mer än en timme åt gången och inte lämnar en munkavle på natten .


 • Previous:nothing Next:hur man använder piskor i träldom spela

  Relaterade artiklar


 • hur man använder gags i träldom spela
 • hur du skyddar dig mot dag våldtäkt
 • hur man berättar en kors byrå från en drag queen
 • hur man köper en allergivänliga smörjmedel
 • hur PET för att utföra förspel
 • tandsköterska uppgifter i Commonwealth of Pennsylvania
 • hur man hittar sin G-punkten
 • hur man kan stoppa kind bitande
 • hur du väljer en kondom eller latex barriär
 • hur man använder ett vattenbaserat glidmedel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com