hur man har en naken porträtt taget

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-07-16
Oavsett om det är tänkt som en present till någon som du är intim , eller tas endast för eftervärlden att bevara dig på din sexigaste , med en naken porträtt taget av dig själv kan vara både roligt och spännande. Efter att ha funnit en lämplig porträtt konstnär , oavsett om det är en målare eller fotograf , kan du ha en naken porträtt taget att du kommer att vårda för evigt

Du behöver : .
konstnär eller fotograf

<. h4 > känner dig bekväm med Din Naken Porträtt
1 .
Bestäm hur avslöjar du vill att dina nakna porträtt vara . Du kan välja en glamour fotografi som är mer suggestiv än avslöjande , eller en mer konstnärlig bild som kan vara mer ärliga och öppna . Kom ihåg att du alltid kommer att ha fullständig kontroll över hur mycket av din kropp du tänker visa att konstnären eller fotografen .
2 .
Välj rätt fotograf eller konstnär för att skapa ditt porträtt i naken . Det är viktigt att du känner dig ganska bekväm och avslappnad med henne , så var inte rädd för att spendera lite tid att ställa frågor om hennes metoder , eller ens prata lättvindigt med henne om en mängd olika ämnen . Kom ihåg att om du är extremt nervös eller ovilliga att ha din nakna porträtt taget kan det visa sig i stående själv .
3 .
Var specifik med konstnären eller fotografen om dina avsikter och skälen för naken porträtt . Du måste både vara på samma sida i fråga om hur du företräds i stående innan dyra material används. Slutresultatet bör aldrig vara en överraskning för er .
4 .
Ta med en nära vän eller andra större med dig när du har porträtt taget , särskilt om du är kvinna ser en man fotograf eller konstnär . Detta gör att du kan flirta och känna sig sexig under din nakna porträtt utan risk för att misstolkas , och med en oönskad eller besvärlig situation uppstå .
5 .
Tänk poserar i naken för en livet porträtt kurs på en lokal högskola eller konstskola . Dessa institutioner är ofta i behov av nakenmodeller , och du kommer ha nytta av att se flera porträtt av dig själv , såsom den tolkats av flera olika artister .

tips och varningar


 • Träna med självporträtt av dig själv i naken antingen med en kamera på ett stativ , eller genom att ta en stillbild samtidigt som du står framför spegeln . Detta hjälper dig att besluta om en pose som du tycker är den mest smickrande , och det kommer att hjälpa dig att känna dig lite mer bekväm med din bild som tagits i naken.


 • Previous:nothing Next:Hur man blir bekväm med nakenhet

  Relaterade artiklar


 • hur man undviker graviditet
 • hur du väljer en kondom eller latex barriär
 • hur man hanterar impotens som en äldre vuxen
 • hur man får hål bröstvårtor
 • hur du tar bort fläckar tandköttskanten
 • Hur man spelar spanking spel
 • hur man ska utöva avhållsamhet
 • hur man använder ett vattenbaserat glidmedel
 • peridex riktningar
 • hur man får ur träldomen knop
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com