hur man hittar en mans g spot

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-07-01
Till skillnad från en kvinnas G-punkten , har en mans G-punkten en biologisk funktion och en sexuell en . En mans G-punkten är också känd som prostrate körteln . Den liggande körtel används i kombination med testiklarna att producera spermier . Genom sin storlek och relativt vanlig plats i en människa , det brukar vara lättare att hitta än en kvinnas G-punkten . Läs vidare för att lära sig mer

Du behöver :
Glidmedel

Ta kontakt med din mans Spot


1
Lär . om placering och utformning av prostatakörteln . Prostatakörteln är vanligtvis runt den form och storlek av en liten fågels ägg , och det kan röras genom ändtarmen . Prostatakörteln ligger mellan bäcken musklerna runt blygdbenet .
2 .
Prata med din partner om hans komfort nivå med anal aktivitet , som kommer att krävas för att finna sin g platsen . Vissa män kan ha frågor om denna typ av sexuell strategi , så det är bäst att prata om detta i förskott innan du försöker experiment i stundens hetta . Undvik att vidröra det område av hans kropp tills du är säker på om hans personliga gränser .
3 .
Köp några smörjmedel som är vattenbaserad . Täck ditt finger med smörjmedlet och massage en del av den försiktigt på och runt anus .
4 .
fingret i din partners ändtarm , med en långsam och stadig rörelse för att försiktigt driva igenom det yttersta lagret.
5 .
Ha tålamod och gå så långsamt som det behövs. Att låta din partner tid att anpassa sig till denna nya känsla är viktiga och kan göra honom vill ha ännu mer av din finger i honom . Flytta fingret in och ut ur din partners ändtarm att hjälpa koppla det .
6 .
Uppmuntra din partner att slappna av och ge efter för den nya upplevelsen , även om det känns konstigt i början. Försäkra din partner att du inte behöver använda hela längden på fingret , som du bör kunna nå sin G-punkten med ungefär halva längden av det . Den första tum eller så i ändtarmen är vanligen den mest känsliga , så se till att tillbringa mycket tid att fokusera på detta område .
7 .
Curl fingret uppåt så snart som din partner är bekväm med känslan av ditt finger inuti honom . Du ska kunna känna hans prostata , eller G-punkten , med fingertoppen . Vissa män kan få utlösning från denna känsla ensam , så var beredd på din partner att uppleva en orgasm nästan genast .

tips och varningar


 • Titta sexig video med mannen i ditt liv . Detta kan hjälpa honom att komma i rätt stämning för G-punkten stimuleras.


 • Previous:nothing Next:hur man kan stimulera en kvinnas G-punkten

  Relaterade artiklar


 • hur man berättar en kors byrå från en drag queen
 • hur du döljer bröstvårtor utan bh
 • hur du väljer en kondom eller latex barriär
 • hur man köper hormoner lagligt
 • hur man anta maskulina drag
 • Hur får man en penis implantat
 • hur man fixar en trasig kondom
 • hur man söka vård efter att du har datum våldtagen
 • hur man kan hjälpa med en makes impotens
 • hur man identifierar din egen förspel knappar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com