hur man inrätta en säkerhetsmyndighet ord för slaveri

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-07-12
Stretching dina gränser är en av de största frukterna av bondage lek, BDSM och knyck i allmänhet . Men få skjutas förbi dina gränser för tidigt eller för långt kan orsaka känslomässiga upprörd och eventuella fysiska skador . Det är viktigt att kommunicera med din partner för att låta henne veta vad som fungerar och vad som inte. Du kommer att vilja upprätta och enas om en säkerhet ord innan det inleder träldom tillsammans ifall du behöver plats för att omedelbart stoppa
1 .
Inrätta ett rött, gult och grönt system . Som en trafiksignal , säger rött betyder omedelbart upphöra , att gult betyder paus för att checka in med varandra och grönt betyder att du är okej och det är säkert att fortsätta . Använd dessa ord på det sätt som fungerar för dig och din partner , så länge ni båda vet vilka åtgärder varje ord ska provocera .
2 .
Använd ett enkelt ord som " stopp " eller " ingen " för din säkerhet ord i träldom , men se till att innebörden är helt klart. Även om detta kan verka som den enklaste lösningen , kan sådana ord leda till förvirring. Till exempel ord som " ingen " lätt kan misstolkas när man hanterar träldom .
3 .
Kom ut karaktär under rollspel och använda din partners riktiga namn . Istället för att säga " Mistress " eller ringa din partner "Doktor Dominant , " till exempel , säger du helt enkelt hennes riktiga namn och hon kommer veta att stanna och knyta upp dig omedelbart .
4 .
Upprätta en visuell signal när verbala ord är inte möjligt . Om du är munkavle din undergiven eller på annat sätt försvåra hennes förmåga att tala , hennes hålla något under träldom och släppa den om hon behöver för att stoppa scenen .
5 .
Gör upp ett ord eller en fras som bara du och din partner vet . Använd det för en säkerhetsbedömning ord och är överens om att stoppa scen omgående om undergiven yttrar det . Så kolla med henne för att ta reda på vad som gick fel och om hon vill fortsätta scenen eller avsluta det för natten .
6 .
Använd en konstig ord eller en som du troligtvis skulle inte användas under sex . Ett ord som " jordsvin " eller namnet på din stad är inte något man normalt skälla på toppen av ecstasy . Välj något du inte säga varje dag och göra sin mening under träldom tydlig .

tips och varningar


 • Undvik att enbart förlita sig på säkra ord för kommunikation. En säkerhet ord är inget substitut för ansvar BDSM spela . Att känna din partner och hans eller hennes ansiktsuttryck , fysiska begränsningar och toleranser för smärta och att vara bunden är mer effektiv än någon säker ord . Var uppmärksam på varandra och kombinera omsorg med säkerhet säga att garantera en säker och uppfyller tid tillsammans .


 • Previous:nothing Next:hur man använder kragar i träldom spela

  Relaterade artiklar


 • hur man köper hormoner lagligt
 • peridex riktningar
 • hur man undviker att bli arresterad för offentlig nakenhet
 • att introducera en partner till träldom
 • hur man hittar en lesbisk - vänlig spermabank
 • hur man kan stimulera en mans g spot
 • Hur man spelar spanking spel
 • hur man hittar sin G-punkten
 • hur PET för att utföra förspel
 • Hur identifiera manliga låg libido
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com