hur man kan minska frigidness naturligt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-04
Frigidness , eller bristen på sexuell lust hos kvinnor , är ett vanligt problem som kan sätta en hel del stress på ett förhållande. Förstå den kvinnliga kroppen och orsakerna till frigidness kan hjälpa dig att övervinna din brist på lust och sätta sexuell njutning för er relation . Du behöver inte dyra över disk mediciner som kan ha oönskade bieffekter, eftersom du kan öka din sexlust naturligt och hemma
1 .
Inse att män och kvinnor naturligtvis har olika sexuella behov och erfarenheter önskan annorlunda . Frigidness kan vara ett tecken på att känslor och verklig intimitet saknas från din relation . Om du är i fel relation , kan det vara helt enkelt tar sig uttryck i sovrummet . Noga överväga om din brist på sexlust är din personliga problem eller ett symptom på en relation problem .
2 .
Prata med din partner om dina tvivel i sovrummet . Om du känner din frigidness orsakas av en relation problem , det enda sättet att lösa båda dessa frågor är genom att prata ut med dig partner . Ofta helt enkelt uttrycker sin oro med din partner , diskutera dina känslor och brist på lust kan skapa den atmosfär av intimitet du har saknats och rör ditt intresse för sex .
3 .
Tänk på mediciner du tar som kan orsaka frigidness , särskilt preventivmedel mediciner och antidepressiva medel. Brist på sexlust är en vanlig biverkning av receptbelagda läkemedel . Om du märkt en minskning av sexlusten när behandlingen började så kan du överväga att tala med din läkare om effekterna av läkemedlet och möjliga alternativ .
4 .
Få regelbunden motion och äta en diet med låg fetthalt . Studier visar att kvinnor som lider av övervikt , högt blodtryck och kolesterol har fler incidenter av sexuell dysfunktion och frigidness . En hälsosam livsstil kommer inte bara att öka din fysiska energi naturligt , det kommer att hjälpa dig att få en bättre kroppsuppfattning , två saker som snabbt kan minska frigidness .
5 .
Minska stressen i ditt liv . Stress gör att nivåerna av kortison hormon att ta upp i kroppen, vilket påverkar hormonerna testosteron och östrogen , hormoner resonemang sexlusten . Yoga , meditation och motion kan alla hjälpa till att lindra stress . Ironiskt nog är det mest effektiva sättet att minska kortison nivåer genom att ha en orgasm , så det är möjligt att konfrontera ditt problem huvudet på kan hjälpa dig att minska frigidness .
6 .
krydda upp saker . Din frigidness kan helt enkelt på grund av tristess i sovrummet , så hitta en bok om Kama Sutra , älskar på en ovanlig timme eller plats , eller hitta andra kreativa sätt att bryta monotonin och rutin av din sexuella relation .

tips och varningar


 • Frigidness ibland orsakas av hormonell obalans, särskilt i närheten av klimakteriet . Om din sexlust inte ökar eller problemet förvärras , anser att prata med er läkare om hormonbehandling provtagning och behandling .
 • Om du känner din brist på sexlust beror på en psykologiskt problem , till exempel en traumatisk händelse , låg självkänsla eller rädsla , tala med en utbildad terapeut för professionell rådgivning . Frigidness kanske bara ett symptom på en större och mer allvarligt problem.


 • Previous:nothing Next:hur man använder temperaturen för födelsekontroll

  Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla impotens naturligt
 • proteser kontra implantat
 • hur man behandlar en svampinfektion
 • hur man hittar en mans g spot
 • hur man använder Plan B ( levonorgestrel )
 • Hur tröstar man en infertila par
 • hur man identifierar din egen förspel knappar
 • hur man förstår freudianska utvecklande teori
 • Hur man laddar ner offentlig nakenhet bilder
 • hur man hittar en hotline våldtäkt kris
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com