hur man kan samla nakenhet konst

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-07-15
Den mänskliga formen i sitt naturliga tillstånd har varit ett populärt ämne för konstnärlig verksamhet sedan början av mänskligheten . samla konst som funktioner nakenhet kan vara en givande hobby , och kan innebära en mängd olika medier som måleri , skulptur, fotografi och mer

Du behöver :
Towel


. 1 .
avgöra vilken typ av nakenhet i konsten vädjar till din känslor . Det är visserligen acceptabelt att samla konst baserat på dess värde på marknaden , är det mycket mer givande att köpa konst som du svarar på känslomässigt . Ta reda på om du svarar mer till manliga form , den kvinnliga formen , eller sensualitet som skapas när båda krafter förenas .
2 .
Utbilda dig själv om konst genom att ta kurser vid en lokala college , eller genom att läsa böcker i ämnet . Även om det inte kan vara nödvändigt att lära sig mer om konsten för att öka din uppskattning av det , kommer du säkert kunna utsätta sig för fler exempel på nakenhet i konsten , och upptäck stilar och artister du särskilt tycker om.

3 .
Utforska olika konstnärliga medier för att avgöra vilken typ av nakenhet konst du vill samla in . Till exempel kan du svara mer på det taktila utmaningar som en skulptur eller du kanske vill samla impressionistiska eller målningar som erbjuder en unik tolkning av den mänskliga formen . Eller vill du kanske helt enkelt att samla in fotografier för att uppskatta nakenhet i sin renaste och mest realistiska representationer.
4 .
Besök konstgallerier och visningar som har konstnärer som arbetar med nakenhet . Inte bara kommer du få möjlighet att tala med konstnären om betydelsen av arbetet, men du kommer också att kunna köpa den konst som du vill ha just då och där . På grund av den taktila sidan av många konstverk , bör du se dem personligen innan du köper , i motsats till att välja dem från en katalog eller bok .
5 .
kommissionen en konstnär för att slutföra ett arbete för dig . Genom att göra detta kommer du att kunna äga en bit av nakenhet konst som du är redan en del av , särskilt om motivet är någon du känner eller älskar . Detta projekt kan vara så stor som en naken naturlig storlek skulptur av någon du älskar, eller så enkelt som en glamour porträtt taget på en lokal studio .

tips och varningar


 • Det kan vara viktigt för dig att bestämma halten av samtycket uttryckligen du känner dig bekväm med när du hämtar nakenhet konst . Du kanske vill vara mer försiktig om du har barn eller känsliga personer lever med dig .


 • Previous:nothing Next:hur man hittar kändis nakenhet

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar bondage redskap
 • hur man köper hormoner lagligt
 • hur du definierar ditt kön
 • hur man hittar en dominatrix
 • peridex riktningar
 • hur du tar bort fläckar tandköttskanten
 • hur man identifierar ett offer för fysisk barnmisshandel
 • hur man får ett kok stryk
 • Hur man laddar ner offentlig nakenhet bilder
 • hur du njuta avhållsamhet dating
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com