hur man ska hålla honom upprätt

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-24
Inget ruiner bra sex snabbare än när förspelet är fantastisk , är stämningen rätt , och . . . han är inte rak. Vissa män har helt enkelt svårare att uppnå en erektion , och andra inte kan stanna uppföra under en längre tid . Här är några tips som hjälper dig att hålla honom upprätt så att ni båda kan ha en mer tillfredsställande upplevelse
1 .
Delta i dubbel förspel . Många män blir upphetsad av att titta på sin partner blir upphetsad så blir det tillsammans är ett utmärkt sätt att få honom upphetsad och sedan flytta in i kön innan han förlorar sin erektion . Låt honom se och höra hur upphetsad du är under förspelet , vilket kommer att bygga sitt självförtroende , vilket också kommer att hålla honom i stunden och upprättstående
2
prova något nytt. . Även om kön är inte precis tråkig , vissa par faller in i en rutin av att göra samma saker varje gång . Detta kan orsaka en människa att tappa intresset och inte kunna upprätthålla en erektion . Krydda ditt sexliv genom att försöka något nytt kan vara precis vad han behöver för att stanna upphetsad och redo . Köp lite nya underkläder , titta en krati video eller spela lite stämningsmusik , eller försöka engagera sex någon annanstans än i sovrummet .
3 .
Sjung honom en låt. De flesta män stimuleras i deras könsorgan av vibrationer samt genom strök och rörande. Göra ett surrande ljud eller faktiskt nynna en sång vid oralsex eller att använda mjuka vibrationer med händerna och fingertopparna kommer att hålla honom stimuleras .
4 .
Använd ringar . Vuxen butiker och även en del apotek säljer ringar användas för att hjälpa en man hålla sin erektion . Under en erektion , säv blod till underlivet , när den placeras på penisroten , hjälper ringen hålla blodet i detta område , alltså att hålla honom upprätt och upphetsad . Dessa ringar finns i olika storlekar och tjocklekar så du kanske måste prova ett par innan du hittar en som fungerar för din man .
5 .
Tänk läkemedel alternativ . Den farmaceutiska världen har gjort enorma framsteg de senaste åren i att upptäcka läkemedel som kan hjälpa män övervinna erektil dysfunktion och att kunna uppnå och behålla en erektion . Diskutera dessa alternativ med din läkare och kan försöka medicin om andra metoder inte har hjälpt . Se till att du diskutera andra mediciner du tar och redan existerande villkor du har med din läkare, eftersom många av dessa många mediciner interagerar med läkemedel som används för att behandla högt blodtryck eller kolesterol .


Previous:nothing Next:hur man ska behandla en infektion som orsakas av en tampong

Relaterade artiklar


 • hur PET för att utföra förspel
 • hur man genomför en tentamen våldtäkt kit
 • hur man klä av sig sensuellt att utföra förspel
 • hur du anpassar tandskydd
 • hur man startar en avhållsamma relation
 • hur man har en naken porträtt taget
 • hur man öva dhenuka position
 • hur man använder den omvända bönen position i träldom
 • hur man besöka offentliga nakenhet stränder
 • hur man ber en chef för ett one-night stand
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com