hur man spelar naken volleyboll

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-17
Medan du spelar naken volleyboll är praktiskt taget samma som sin vanligare motsvarighet , är det viktigt att vidta ytterligare försiktighetsåtgärder för att finna en lämplig plats , samt att skydda kroppen mot stelhet i denna sport . Genom att spela lite mer konservativt än vanligt , och genom att koppla av och njuta utomhus väder kan du ha en bra tid när du spelar naken volleyboll

Du behöver : .
volleyboll nät
. Volleyboll.
Handduk.
Solskyddsmedel.
Volleybollplan .
Dricksvatten.

tycker om att spela volleyboll i naken


1 .
Bekanta dig med de grundläggande reglerna för volleyboll . Spelet är i grunden spelas till poäng på 21 ( med segern endast uppnås med minst två led fördel ) , med poäng endast görs av det servande laget . Varje sida kan endast ha kontakt med bollen 3 gånger innan den måste gå över till andra sidan av nätet .
2 .
Kontrollera att du har allt det material som behövs för att spela naken volleyboll , såsom ett nät , en boll, och markörer för gränserna av banan om du planerar att leka i sanden eller på stranden . Varje halva av domstolen bör åtgärd 8 av 8 meter , med linjer gjorda med antingen rep eller genom att dra en fot i sanden . Se till att nätet är lärt och utan svikt i mitten , med toppen av nätet som mäter cirka 2 meter hög .
3 .
Använd rikligt med solskyddsmedel när du spelar naken volleyboll utomhus , eftersom kroppsdelar som vanligtvis inte exponeras för väder och vind kan bli lätt solbränd . Vissa nudister säga att ingenting gör ont värre än solbrända könsorgan eller skinkor , speciellt när du försöker sätta dig kläderna igen .
4 .
Spela naken volleyboll mer konservativt att du skulle göra om du bär kläder . Dykningen sparar som är gemensamma för beachvolleyboll kan leda till en smärtsam skada , eftersom sand kan vara ovanligt slipmedel . Du vill också undvika att alltför sand komma in på ställen där det kan vara svårt att komma ur .
5 .
Drick mycket vatten när du spelar naken volleyboll . Svett kan avdunsta snabbare från huden om du inte har kläder som hjälper isolera ditt temperatur yta kropp , och du kan torka snabbare .
6 .
Ta med en handduk med dig när du spelar naken volleyboll , som ger dig en sval , torr , ren och sand-fri plats att sitta i mellan matcherna .

tips och varningar


 • Om du spelar naken volleyboll på en yta än sand , bör du bära förmodligen sneakers för att skydda dina fötter .


 • Previous:nothing Next:hur man har en naken porträtt taget

  Relaterade artiklar


 • hur man kan gå en bondage dejtingsajt
 • Hur man sköter om bröstvårtan piercing
 • hur de ska följa nakenhet etikett på ett spa
 • hur du döljer bröstvårtor utan bh
 • hur du döljer maskulina drag
 • hur man använder smekande i förspelet
 • hur man identifierar din partners förspel knappar
 • hur man hittar en dominatrix
 • hur man ska behandla impotens naturligt
 • hur du skyddar dig mot dag våldtäkt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com