hur praxis nakenhet i ditt hem

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-17
Även att vara naken i bekvämligheten av ditt eget hem kan verka som den mest naturliga sak i världen , kanske du behöver ställa några grundregler om du planerar att göra det till en regelbunden vana . Genom att följa råd från erfarna nudister , kommer du att kunna öva nakenhet i hemmet

Du behöver : .
gardiner eller persienner
Handdukar .

Lay Grundregler för nakenhet i hemmet


1 .
diskutera ett naket politik med din familj innan du öva nakenhet i ditt hem . Många upplevde nudister är överens om att barn reagerar mer ändamålsenligt sätt nudism i hemmet när de har blivit uppfostrade till att njuta av och öva det hela sitt liv . Plötsligt hänga i buff framför din tonåriga barn utan ett prejudikat för sådant beteende kan leda till känslor av förlägenhet , skam , sexuell förvirring och förödmjukelse .
2 .
Var lyhörd för dina grannar när du tränar nakenhet i ditt hem genom att hålla gardiner eller persienner dras , och dörren stängd . Dansar runt framför öppna fönster i din födelsedag kostym kan locka en hel del oönskad uppmärksamhet , särskilt med den lokala polisen. Kom ihåg att slänga på lite kläder innan du svarar dörren .
3 .
Skydda dina möbler genom att fastställa en handduk innan du sätter dig ner . Överdriven svettning och andra kroppsvätskor kommer definitivt få din nya soffa till ålder något förtid , för att inte nämna det faktum att kroppslukt kommer ackumuleras över tiden på porösa material . Duscha ofta kommer också att hjälpa till att hålla hemmet rent och luktfritt .
4 .
Undvik matlagning eller bakning medan du öva nakenhet i ditt hem . Stänk fett från en stekpanna , eller drar en grytstek av en alltför varm ugn kan leda till en smärtsam och något pinsamt skada . Åtminstone använda ett förkläde , medan i köket och se upp för mycket vassa knivar .
5 .
Avstå från att utöva nakenhet i ditt hem när du har gäster som kan vara känsliga eller oförberedd att ta itu med det . Ingenting kommer att avsluta en vänskap snabbare än att tvinga din nakenhet på någon som inte godkänner en sådan livsstil . Diskutera din vilja för nakenhet först och KLÄ bara om dina gäster säga att det är okej med dem .

tips och varningar


 • Du kanske vill börja träna nakenhet i ditt hem genom att schemalägga " naken tid ", vilket kan vara en utsedd timme eller två där alla tillåts att ströva omkring i huset naken . När alla börjar njuta av friheten av att vara naken , kan denna period utökas .


 • Previous:nothing Next:hur man spelar naken volleyboll

  Relaterade artiklar


 • Hur får man en penis implantat
 • hur man undviker att bli arresterad för offentlig nakenhet
 • Hur man sköter om bröstvårtan piercing
 • vad är en dmd examen ?
 • hur man har en naken porträtt taget
 • hur man undviker graviditet
 • hur man hittar bondage redskap
 • hur man köper en allergivänliga smörjmedel
 • hur man använder bondage tejp
 • hur man köper en läderpiska
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com