hur värd en ****

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-31
Orgier är inte för alla . Många människor hör världen "****" och omedelbart stängs av tanken på ett rum fullt av främlingar alla har sex med varandra . Men för andra kan ett **** vara ett roligt och spännande sätt att utforska nya sexuella aptit med en villig partner och prova något nytt . Här är några saker att komma ihåg om du väljer att vara värd för en ****.
1
Insistera på säkerhet. sex . Om du ska vara värd för en ****, är det ditt ansvar att se till att all sex som hade på din **** är säkert och ansvarsfullt . Ge kondomer , kvinnlig preventivmedel AIDS ( som spermiedödande medel ) och smörjmedel till stöd i sin förvaltning . Se till att de personer du bjuder in att delta i din **** är alla ansvariga personer och att de förstår förhand att säker sex är ett krav och att alla där måste följa grundläggande säkerhet praxis .
2 .

Screen dina deltagare . En **** skall bli så roligt och vilda som de människor som deltar i den, så som värd , se till att du bjuda in några frigjorda och sexuellt ohämmade gäster att komma och spela . Men det är också din plikt som värd att se till att alla i närvaro är en ansvarsfull person som kommer att vara hänsynsfull från andra deltagare, som praktiserar säkert sex , respekterar gränser och är fri från sjukdomar eller annat som kan skada någon av dina andra gäster . Det är inte orimligt att be gästerna på din **** att förse dig med information om sina senaste blodprov eller STD screening eller att helt enkelt svara på några grundläggande frågor för att säkerställa att de vet vad de undertecknar upp för och kommer att delta i **** säkert och ansvarsfullt sätt .
3 .
ge gott om plats . En **** ingår gruppsex utan även kan bestå av anonyma människor möta andra människor att de attraheras av och som har en-mot-en sex med flera personer under natten . Välj en plats för ditt **** som gör det möjligt för människor att verka lika fritt som de väljer och koppla upp med andra var de vill . Erbjuder stora rum för stora grupper eller kön där gungor och leksaker men se till att det finns några mindre rum finns i fall någon av dina gäster vill ha lite personlig tid med någon speciell .
4 .
fastställa säkerhet ord . Säkerhet ord är vanliga i många typer av S och M , bondage och fetisch kön eftersom de ger båda parter att känna sig trygg och säker när de deltar . Säkerhet ord används när en person blir obekväma med vad som händer eller görs på dem och låter alla andra som deltar vet att gränser har passerat och att kön inte längre samförstånd för alla inblandade. Låt varje gäst besluta om en säkerhet ord innan du påbörjar **** som kommer att deras unika signal att använda om de vill stanna eller bli obekväma . Göra det tydligt för alla deltagare att säkerheten ordet ska respekteras oavsett vad .
5 .
gränser
Respect. Det är inte ovanligt för någon att bestämma att de vill prova något sexuellt äventyrliga , som dominans och underkastelse eller deltar i en ****, och sedan ändra sig när de faktiskt deltar i lagen . Inse att man har överskattat din egen sexuella känsla av äventyr är inget att skämmas för . Som värd för ****, se till att gränserna för alla som deltar respekteras och att ingen skjuts till något de inte är redo för . En **** ska vara en rolig upplevelse som i slutändan kan vara befriande så se till att alla får gå så långt som de vill gå utan att pressas längre än vad de är beredda att gå .


Previous:nothing Next:hur man skall utöva kärlek muskeln

Relaterade artiklar


 • hur man underhåller libido efter menopaus
 • hur man öva kshobhaka position
 • hur man kan stimulera en kvinnas G-punkten
 • hur man talar med föräldrar om att bli våldtagen
 • hur man köper en läderpiska
 • hur man hittar en hotline våldtäkt kris
 • hur du njuta avhållsamhet dating
 • hur man får HPV -vaccin
 • hur man använder Kegel övningarna
 • hur man ska behandla impotens naturligt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com