Hur identifiera manliga jäst infektioner

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-08-16
Ja pojkar kan du också få svampinfektioner . Medan jäst infektioner är nästan alltid vaginal , kan de överföras till män genom sexuell kontakt , som orsakats av en inre svampinfektion eller uppkommer efter med antibiotika . Lyckligtvis manliga jäst infektioner är lätta att diagnostisera
1 .
Diagnostisera manliga jäst infektioner med de vanligaste symptomen först . Om du märker smärta, obehag eller brännande känsla vid samlag och /eller urinering , kanske du har en svampinfektion som kräver omedelbar behandling.
2 .
Kontrollera din penis för vanliga tecken såsom rodnad , klåda , röda knölar , vita fläckar eller ens tjocka , klumpiga vita flytningar . Om några av dessa symtom låter som Jock Itch , du läste rätt . Jock kliar är den vanligaste formen av manlig jäst infektioner.
3 .
Var medveten om att en svampinfektion ofta sker från insidan och ut , påverkar din mag-tarmkanalen, munnen , hud och ja , din penis . För att diagnostisera en intern svampinfektion , spotta på ett klart glas fullt med vatten och låt det sitta över natten . Om du inte kan se din saliv i vattnet på morgonen , du troligtvis inte har interna problem jäst . Inre svampinfektioner kommer att märkas i saliv nästa morgon , eftersom spettet kommer att få fast på botten av glaset för att bilda en spindel-web form .
4 .
söka behandling så snart som möjligt , som egen diagnos är inte tillräckligt. Man jäst infektioner kan leda till långvariga problem och kan snabbt spridas till din sexuella partner . Faktum är att om du har diagnostiserats med en svampinfektion bör din partner söker behandling också, oavsett om symtom uppträder eller inte , för att minska risken för att överföra den fram och tillbaka på obestämd tid . Dessutom , några av de tecken och symtom på manliga jäst infektioner härma de andra problem , såsom herpes , och kommer att kräva professionell rådgivning .


Previous:nothing Next:kompetens för att väga riskerna med att använda ett membran

Relaterade artiklar


 • vad är en dmd examen ?
 • hur man öva ratisundara position
 • Hur du tar dagen- efter-piller
 • hur man ger en torr fransk kyss
 • hur man får hål bröstvårtor
 • Hur man vet om man är hetero
 • hur man hittar en kvinnas G-punkten
 • hur praxis slaget av tjuren position
 • hur man använder ett vattenbaserat glidmedel
 • hur man väljer rätt storlek kondom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com