hur de kan förmedla så kvinnlig som ett kors byrå

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-04
Förbi som kvinna offentligt är viktigt för de flesta över köksskåp . Presentera en feminin bild beror inte bara på att lära sig dölja naturliga manliga attribut, men också hur man klär och uppför dig som en kvinna. För de flesta kors köksskåp , vara trovärdig som kvinna kräver en hel del praktik

kroppsspråk och Utseende


1 .
Innan du försöker att gå i klackar , praxis som står framför din spegel . Kontrollera din vikt fördelas jämnt . När man går , steg med hälen först, följande med sulan på dina skor . Kontrollera längden på ditt steg är i proportion till din längd och att din gång inte är för lång eller för kort . Om du är lång , kanske du vill bära pumpar eller lägenheter .
2 .
Köp den bästa kvalitet peruk du kan ha råd , eftersom högre kvalitet peruker är mycket mer övertygande söker . Välj en stil som är lämplig för din ålder och en färg som liknar din egen , så det kommer att se mer naturligt med din hy . Kamma peruk efter varje bär och tvätta den regelbundet för att hålla den i toppskick .
3 .
Wax eller rakning. En av de mest uppenbara ge aways att du inte är en kvinna som är manligt kroppshår . Fokusera på ditt ansikte , bröst, rygg , underarmar , armar och ben . Och glöm inte att plocka ögonbrynen och trimma din näsa och öra hår .

Kläder


1 .
Använd en midja cincher och en gördel . Midjan cincher kommer att skapa ett mer feminint timglas form , smalare midja och framhäver bysten och höfterna . En gördel kommer att bidra till runda höfterna och kommer också att dölja manliga könsorgan . En långbent gördel är bra , men om du har korta kjolar , använd en trosa gördel .
2 .
köpa ett par realistiska bröstproteser och kontrollera att de är lämpliga för din kropp storlek . Oproportionerligt stora bröstproteser säkert kommer att locka oönskad uppmärksamhet .
3 .
klä sig korrekt. Bär inte en cocktail klänning och höga klackar till stormarknaden. Bär inte en aftonklänning till en avslappnad lunch . Observera hur kvinnor klär sig i olika situationer.
4 .
Wear höga kragar , halsdukar eller polotröjor om du har en stor struphuvudet . Halsband som hänger ner nedanför halsen kan ibland dra uppmärksamheten bort från struphuvudet .

Makeup


1 .
Ta för vana att använda fuktighetskräm , även när du är inte cross- dressing . Mjuk , ser slät hud mycket mer feminin och smink blir lättare att tillämpa .
2 .
Experimentera med en bra skägg täcka eller kamouflera grädde . Följ upp med foundation , tillämpa den jämnt över ansiktet och halsen . Applicera rouge på kindbenen, blanda det i noga så att du inte ser ut som en clown . Täck ansiktet med en lätt pulver .
3 .
Applicera en tunn linje av flytande eyeliner penna till fransraden , med början vid den inre ögonvrån och sedan använda mascara för att ge dina ögon ett mer långsiktiga surras feminina utseende . Om du har ljus hud , bär inte svart mascara , men välj en ljusbrun . Experimentera med lösögonfransar om du inte gillar att bära mascara .
4 .
Rita naturliga raden i dina läppar med en läppenna och sedan försiktigt fylla på med läppstift . Även kvinnor har fylligare , pouty läppar , vara försiktiga med att omforma dina läppar tills du har haft en hel del övning . Going överbord kan få dig att se PAJASAKTIG och locka luppen .

tips och varningar


 • satsa på kvalitet smink och planerar att spendera tid att lära sig använda den . Köp en bra uppsättning av professionella penslar kvalitet makeup och kasta ut den billiga sådana som följer med smink .


 • Previous:nothing Next:hur banken spermier

  Relaterade artiklar


 • hur man ökar libido med viktminskning
 • hur man köper hormoner lagligt
 • hur man talar till tonåringar om avhållsamhet
 • hur man öva ratipasha position
 • hur man ska behandla en allergisk reaktion mot smörjmedel
 • hur man använder bondage tejp
 • hur man får hål bröstvårtor
 • hur man kan övervinna rädsla för allmänheten nakenhet
 • hur man kan stimulera en kvinnas G-punkten
 • hur man ska behandla sekundär infertilitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com