hur man blir super varm och ser rik på en sommar

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-08
En sommar är gott om tid att bli super varm och ser rik , eftersom de går hand i hand . Letar du rik och vara super heta innebär avstå en sliskig , billigt utseende och anta en mer smakfull ett . Rika människor är ofta varma eftersom de har en viss attityd och stil , och ofta särskilt uppmärksamma viktiga detaljer . Läs vidare för att lära sig att bli super varm och ser rik på en sommar
1
Shape up . . Super heta människor har stora kroppar , och rikt folk har pengar att få det sättet . Gå ner i vikt om du behöver , tona upp eller bara främja en övergripande friskare utseende . Bli inte super muskulös , lång och mager är den stil du vill
2
klart att hud . . Hot människor är fläck-ree , och rika människor har råd med de dyrare sätten att hålla huden snygg . Investera i några ansiktsbehandlingar och effektiva produkter ansikte för att få klar och frisk hud .
3 .
Välj väskor, skor och jeans klokt . Allt annat kan vara av måttlig pris , men spenderar mest pengar på dessa saker . Rika människor uppmärksamma eliten uppgifter om en dyr handväska i läder , bekväma och snygga skor och moderna jeans . Dessa saker kommer också att lägga till din " hotness " faktor . De dyrare objekt är ofta de mest fashionabla och snygga .
4 .
ser ut som du har just återvänt från en kryssning på familjens yacht . Skaffa en frisk hud lyster , men inte ser alltför tan , som du har varit bakning i solariet hela sommaren . Det är inte varmt att vara super vit , men det ser billigt att vara över-tan och läderartade . De rika hitta en balans mellan de båda från alla sina tropiska semester .
5 .
Anta less is more attityd när det kommer till smink . Håll färger och belopp ansökan smakfull . Rika människor bär aldrig ljust , högt läppstift eller ögonskugga . Ljuslila läppenna och blå ögon makeup ser inte varmt på någon .
6 .
Behåll din frisyr . Rika människor sällan har mer än en halv centimeter av naturliga rötter som visar att de har råd att få sitt hår gjort ofta . Dessutom ser återväxten aldrig heta .
7 .
Välj hobbies och aktiviteter som utför en dubbel plikt. Till exempel är yoga för de som har pengar att avvara utan bidrar också till snygg . Andra fritidsintressen som främjar söker rika och ser bra ut är dagar på spa , Pilates och resor .

tips och varningar


 • Om du vill verka rika , gör inte prata om pengar . De flesta rika människor försöker att inte skryta med att de är bättre än den genomsnittliga Joe . Dessutom talar om pengar är definitivt inte varmt .


 • Previous:nothing Next:hur man undviker att vara enkel

  Relaterade artiklar


 • hur du definierar ditt kön
 • hur man hittar en kvinnas G-punkten
 • hur du väljer en erektil dysfunktion läkemedel
 • hur man får en 69 position
 • hur man talar till tonåringar om preventivmedel
 • varningar om lumineers
 • hur man anta maskulina drag
 • Hur vet man att börja få bäcken tentor
 • hur man öva seesawing position
 • hur man hittar en hotline våldtäkt kris
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com