hur man hittar en spermadonator

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-14
Det finns många anledningar att någon skulle behöva hitta en spermadonator . Orsakerna kan innefatta en make med ett lågt spermieantal eller som är steril , en enda kvinna som vill bli mor , eller en lesbisk par önskar sig ett barn . Något av dessa skäl är giltiga skäl att söka en spermadonator . Det finns många saker att tänka på när du gör det. Denna artikel kommer att hjälpa dig att förstå rätt väg att följa när man använder en spermadonator

Du behöver : .
Mycket öppet sinne
. Lita och hjälpsam läkare .
Tålamod och utbildning i ämnet .


1 .
förstå vilka risker du kommer att ta med hjälp av en spermadonator för artificiell insemination är ett mycket viktigt första steg. Du kommer att vilja träffa din läkare när du först tänka på att göra det . Som med många andra förfaranden finns hälsoriskerna . Det finns också andra gemensamma saker som händer , såsom födelse multiplar . Det finns också en 70 till 80 % chans att ditt barn blir en pojke , eftersom studier har visat . Du måste se till att dessa är alla risker och chanser du är villig att ta innan processen startas .
2 .
välja rätt spermadonator kommer att vara ett otroligt svårt beslut . Det första du måste bestämma är om du vill ha en främling eller en vän . Detta kommer också i många fall avgöra om spermadonator någonsin kommer att ha kontakt med barnet efter förlossningen. Detta är alltid upp till den väntande föräldrar . Du kan välja att ha en nära vän , donera sperma, men kom ihåg att såna situationer kan ofta bli besvärliga . Om din relation är stark och förtroendefull , då gå för det ! Att ha en främling donera sperma är ofta vanligare val . Spermabanker är en underbar resurs för detta.
3 .
Hjälp från din läkare kommer att vara din största gåva under hela denna process. Var inte rädd för att fråga henne frågor om förfarandet och processen att välja en donator . Om du väljer att få sperma från en spermabank , bör din läkare inte bara att kunna hitta en för dig , men hon bör kunna göra det mesta av det hårda arbetet . Detta betyder att du inte behöver kontakta den bank eller fysiskt gå in Alla pappersarbete och välja kan göras på kontoret.
4 .
välja spermier genom en spermabank kan faktiskt vara ganska spännande process . Din läkare bör kunna ge dig all information rätt på kontoret . Respektfullt spermabanker göra noggranna bakgrundskontroller av sina kunder , och därför bör du har inget att oroa sig för . Du kommer att kunna se vad givaren ser ut , hur lång de är , alla krämpor eller allergier de kan ha och sin släkthistoria . Vissa kan även förse dig med givarens personlighet , inklusive hans sympatier och antipatier. Detta gör att beslut spännande och även att låta dig skräddarsy sina intressen till din .
5 .
nå ut till din kommun under denna tid kan vara uppfriskande och en lättnad . Hundratals, kanske tusentals, människor går via insemination varje år . Det finns många online communities och även stödgrupper för föräldrar att gå igenom processen , liknande antagande samt surrogatmoderskap . Kommunikation med andra människor i din situation kommer inte bara att förbereda dig inför vad som komma skall , men det bör sätta dig till mods .

tips och varningar


 • ser alltid din läkare om alla större frågor och komma ihåg de risker !
 • Tänk att få juridiskt biträde att gå igenom denna prövning . det kommer att hålla dig och din nya bebisen


 • Previous:nothing Next:hur man identifierar inflammation i lilla bäckenet

  Relaterade artiklar


 • hur man startar en avhållsamma relation
 • Hur får man en penis implantat
 • hur man använder Kegel övningarna
 • hur man öva ratisundara position
 • Hur man laddar ner offentlig nakenhet bilder
 • hur ska mindre perversa
 • hur man hittar den perfekta kondomen
 • Hur man använder en vaginal ring för födelsekontroll
 • Hur du tar pole - danslektioner
 • hur man hittar en dominatrix
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com