hur man kan förbättra fertiliteten med tillägg

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-08-19
Se till att du äter alla dina grönsaker , inklusive dina morötter , ärtor , broccoli och de mumsiga brysselkål ! Låter det bekant? Som barn var vi alltid sagt att äta våra grönsaker , eftersom de är rika på vitaminer och näring . Några av de samma vitaminer som dina föräldrar knuffat ner i halsen som barn kan bidra till att berika din fertilitet . Detta eHow utbildar dig på några av de vitaminer , mineraler och andra kosttillskott som kan spika fertiliteten

Du behöver : .
vitamin C.
E-vitamin
Selen.
Ginseng .
Saw Palmetto.
Linfröolja .

Fertilitet vitaminer och kosttillskott för män


1 .
Män ska alltid försöka få tillräckliga mängder vitamin C. otillräckliga mängder av vitamin C i en mans kost kan leda till agglutination av hans spermier . Agglutination uppstår när spermierna klumpar ihop och bromsa , förhindra maximal progression eller förflyttning av spermier . Kvinnor ska inte ta stora doser av vitamin C , eftersom det kan torka upp livmoderhalscancer vätska och förhindra spermier från att nå ägget . Begränsa du tar den dos som ingår i din prenatal vitamin .
2 .
Vitamin E är bra för fruktsamhet och fortplantning. Vitamin E är en potent antioxidant som spelar en viktig roll i manliga spermieproduktionen. Brist på vitamin E bromsar eller hindrar nybildning av spermier . Låga nivåer av vitamin E kan medföra en nedgång i produktionen av viktiga könshormoner och enzymer som ansvarar för spermieproduktionen. Tala alltid med din läkare innan du börjar Vitamin E eller någon annan komplettera eller regim , särskilt om du för närvarande tar acetylsalicylsyra eller andra blodförtunnande .
3 .
En kost med lågt selen kan vara en bra orsak till manlig infertilitet . Selen hjälper till att förhindra oxidation av spermier , därför medhjälp för att upprätthålla kvalité spermie . Bra källor till selen finns i rött kött , lever och skaldjur . Den rekommenderade mängden för selen är 70 mikrogram per dag för en vuxen man . Överskrid inte denna summa ! Selen, om de tas i tillräckligt stora mängder , kan livet theatening eller har allvarliga långsiktiga hälsoeffekter .
4 .
Ginseng stimulerar immunförsvaret och kan hjälpa till att bekämpa manlig impotens och förbättra manliga fertilitet . Ginseng kan också öka den sexuella lusten, höjer testosteronnivåerna , öka spermieproduktionen och öka rörligheten av spermier.
5 .
Saw Palmetto är en naturlig steroid ört med vävnad uppbyggnad och körtel-stimulerande funktioner . Bland funktionerna finns förfriskning och stärka det manliga reproduktiva systemet . Det är en primär ört för manlig impotens , libido förstärkning och övergripande prostata hälsa .
6 .
Linfrö oljor har ett brett utbud av fastigheter . Främjande av manlig fertilitet är ett av dessa många egenskaper . Ingredienserna i linfröolja hjälper till att hålla spermierna frisk och kan också hjälpa manlig impotens . Linfröolja är en mycket bra supplement att överväga samtidigt som man försöker främja fruktbarhet och uppnå föreställning .

tips och varningar


 • Se till att du rådgöra med din läkare innan början någon typ av regim .


 • Previous:nothing Next:hur man ökar fertiliteten med örter

  Relaterade artiklar


 • hur man behandlar en svampinfektion
 • hur ska kissable
 • hur man genomför en tentamen våldtäkt kit
 • hur man kan anpassa till att vara en pojke när de vill vara en flicka
 • hur man hittar en cross dressing händelse
 • proteser kontra implantat
 • hur man ska behandla impotens naturligt
 • hur man talar till tonåringar om avhållsamhet
 • hur man ber en chef för ett one-night stand
 • hur man identifierar din egen förspel knappar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com