hur man ökar fertiliteten med örter

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-08-18
Beslutar att bli gravid är en spännande tid för kvinnor och deras partners . Men bara beslutar sig för att " ta steget " inte nödvändigtvis innebär 9 månader senare är du garanterad en baby . Vissa par försök i flera år att bli gravida , medan andra verkar göra det i ett ögonblick . Det finns många medicinska och farmaceutiska sätt att öka din fertilitet-oavsett om du är kvinna eller man-vissa människor är oroade över att lägga för många främmande kemikalier i sina system eller bara föredrar att undvika " onaturliga " metoder för befruktningen . I denna artikel kommer vi att diskutera hur du kan använda naturliga örter för att öka din fertilitet , och viktiga steg du måste vidta för att försäkra hälsa dig , din partner och ditt barn medan du gör så
1 .
Utvärdera din situation . Har du problem med att bli gravid ? Vill du bara vill " upp dina odds " i den riktningen ? Är du för närvarande involverade i andra fertilitetsbehandlingar ? Alla dessa faktorer är viktiga för din hälsa och dina partner , och du måste ha svar som du och din partner båda är överens om innan du fortsätter. .
2
avgränsa problemet-om det finns någon , förstås ! Till exempel , om du redan vet att din livmoderslemhinnan är ganska tunn , eller att din partners spermier är låg , kan denna information hjälpa dig att rikta din sökning när du väljer vilka typer av örter för att ta . På bara en minut , kommer vi att diskutera några traditionella alternativ .
3 .
avgöra vem som ska ta örter . Vissa örter är bäst för kvinnor, medan andra har en mer signifikant effekt på män . Vissa är bra för alla .
4 .
Lägg ut en plan , men inte genomför det ! Bara skriva ner namn och doser av de örter du vill prova , tillsammans med vad du hoppas att de kommer att åstadkomma. Några exempel på användbara örter är : Dong Quai : " . tonas " ett kvinnligt hormon regulator som också kan göra din livmoder mer Detta kan hjälpa under förlossningen och även när du försöker bli gravid. Rekommenderade doser är föremål för mycket debatt inom läkarvetenskapen , och du bör inte ta detta eller något supplement innan du kontaktar din läkare. Jättenattljusolja : ökar mängden bördiga kvalitet livmoderhalscancer vätska, som kan hjälpa till med utformningen och håller barnet friskt . Det ökar också antalet fettsyror i ditt system , vilket tros gynna hjärnan . Detta kan dock olja orsaka uterin kontraktion, så du bör inte ta det när du har tänkt . Falskt Unicorn : hjälper till med kramper och kvinnliga infertility. Vitex : hjälper till att reglera kvinnliga hormones. These är bara ett urval av de örter och naturmedel tillgängliga för dig. Arbeta med din läkare för att avgöra vilken kombination som är rätt för dig .
5 .
Tala med din läkare innan du tar något örter eller naturläkemedel . Ta din lista med möjliga naturläkemedel med dig till ditt besök . Din läkare kan hjälpa dig att planera de mest effektiva växtbaserade regim och bidra till att örter du tar inte reagerar negativt med varandra .

tips och varningar


 • Vissa örter kan interagera med över disk läkemedel och receptbelagda läkemedel för att göra dig mycket sjuk eller ens hindra dig från att bli gravid . Kontrollera med din läkare för att undvika dessa potentiellt farliga omständigheter .
 • Om du redan tar fertilitet droger, är det i allmänhet inte rekommenderas att du även ta fertilitet-öka örter . De kan även motverka varandra !


 • Previous:nothing Next:hur man använder förspel

  Relaterade artiklar


 • hur man öva seesawing position
 • hur man hittills under senior år
 • Hur man laddar ner kändis offentlig nakenhet bilder
 • hur man undviker graviditet
 • hur man hanterar impotens som en äldre vuxen
 • hur man får dagen- efter-piller
 • hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman
 • hur ska mindre perversa
 • hur du tar bort fläckar tandköttskanten
 • hur man får hål bröstvårtor
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com