Hur man vet om man är gay

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-19
Att handskas med sin sexualitet är komplicerad . I dagens kulturella klimat , med homosexuella äktenskap rättigheter diskuteras och homosexuellas rättigheter är ett av de mest hett diskuterade politiska frågor är gay /straight utfärda en stor en . Det är svårt att veta om du är homosexuell i en värld som så är att acceptera och diskriminerande samtidigt
1 .
Titta på ditt liv . De flesta homosexuella människor kommer att säga att de har känt hela sitt liv att de var homosexuella , så är chansen att du inte bara vakna en morgon och tror att du kan vara gay . Se tillbaka på ditt liv och barndom och överväga varje gånger att du kände attraherad av samma kön , obekväma i situationer med det motsatta könet eller i samband med en annan öppet homosexuell person .
2 .
Hoppa över stereotyper . Det finns massor av stereotyper förknippade med homosexuella män och kvinnor , men om de stämmer in på dig behöver inte avgöra om du är homosexuell . Så betalar inte uppmärksamhet till din affinitet för att visa låtar , skjortor flanell eller hår dressing. Dessa kan vara gemensamma intressen du delar med några homosexuella , men de är inte avgörande faktorerna som avgör huruvida du är bög .
3 .
Betrakta lagar attraktion . Att vara homosexuell innebär att vara attraherad av samma kön , så tänk på vilket kön du blir sexuellt är attraherad av . Gör en lista över de egenskaper och fysikaliska egenskaper som gör dig på , och försöka lista ut om listan är övervägande manliga eller kvinnliga . Tänk på den sista person som du kände en stark , passionerad attraktion . Chansen är stor att din kropp och själ har att svara på vissa könen även om du inte inser det .
4 .
gå på en date . Testa vattnet genom att gå på dejt med någon som är gay . Ett datum med någon av samma kön kommer att låta dig se hur du känner dig i en romantisk samma kön situation . Var ärlig och se till att de vet att du inte helt säker på att du är homosexuell , då se var kvällen går .
5 .
Prata med andra homosexuella . Alla som någonsin haft att komma ut till sin familj och vänner kommer sympatiserar med din kamp . Om de är villiga att diskutera det med dig , ta reda på hur de visste att de var homosexuella , hur de hanterat den och hur det förändrade deras liv . Utfrågning av erfarenheter från andra homosexuella kan hjälpa dig hantera din egen inre kamp och avgöra om du är bög också .


Previous:nothing Next:hur man ska hjälpa en vän som har blivit våldtagen

Relaterade artiklar


 • hur man kan slå erektil dysfunktion
 • hur man väljer preventivmedel som senior
 • hur du döljer maskulina drag
 • hur man använder smink lämpligt som ett kors byrå
 • hur man skall utöva kärlek muskeln
 • hur man öva dhenuka position
 • hur du döljer feminina drag
 • hur för att inte bli gravid
 • hur du berättar din make du har herpes
 • hur man använder förspel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com