hur man beräknar din ägglossning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-22
Även perfekt ägglossning förutsägelse är inte möjligt, är det möjligt att beräkna din ägglossning med viss noggrannhet . Processen kräver mycket engagemang och uppmärksamhet på detaljer över en längre period av time. Understanding ägglossningsprocessen liksom hur den egna kroppen fungerar i hela ägglossningen processen kommer att ge dig bästa möjliga resultat i dina beräkningar .

Du behöver :
Notebook eller tidskrift
. Penna.
Digital termometer .


1 .
På dagen av din menstruation , börjar en daglig rutin att kontrollera din temperatur samtidigt i sängen , efter minst tre timmars kontinuerlig vila . Det är viktigt att denna temperatur tas samtidigt vila så fysisk ansträngning kan öka din temperatur . Det är också viktigt att du inte äter eller dricker något innan den fattar din temperatur .
2 .
Spela in din temperatur , inklusive tiondels grader . En ökning av 0,04 till 0,06 grader kan indikera ägglossning har ägt rum . Denna information som samlats med tiden , kommer att hjälpa dig känna igen alla tecken på att äga rum precis före ägglossningen.
3 .
del av din dagliga rutin kommer också att omfatta kontroll ditt livmoderhalssekret . Under din menstruationscykel , belopp och färgen på din livmoderhalssekret kommer att förändras. Det är viktigt att notera dessa förändringar. Kontrollera din slem nivå med lite toalettpapper eller ren fingers. When du inte är fertil , kommer det att finnas en brist på slem . När du närmar dig ägglossning kommer livmoderhalsen visas och blir allt mer som en rå äggvita . Det blir också mer slem . Det är när ägglossningen inträffar. Därefter kommer strukturen på slem förändring och så småningom torkar upp som cykeln börjar igen .
4 .
Den sista delen av din dagliga rutin kommer att bestå av inspelning av en kalender-typ logg över din menscykel . Den första dagen av din mens dagen för din kalender. Den sista dagen i din kalender är dagen innan nästa menstruation börjar .
5 .
När du har spelat dig menstruationscykel kalender för flera månader , kan du använda cykeln som var kortast i längd för beräkningen. Subtrahera nummer 18 från det totala antalet dagar i den cykeln . Till exempel , om att cykeln var 29 dagar , subtrahera 18 från det . Resultatet är 11 . Nu tar ditt resultat ( 11 i detta exempel ) och räkna att många dagar framåt från din nuvarande dag ett . Detta kan vara dagen kommer du att ägglossning .
6 .
Efter flera månaders inspelning din temperatur , ditt livmoderhalssekret statistik och din cykel kalender , ringa in dagen i din cykel som du är mest sannolikt kommer att ägglossningar blir lätt . Det är inte garanterat att vara korrekt varje gång , men det är ett mycket exakt sätt att avgöra din ägglossning cykel .

tips och varningar


 • En genväg för att bestämma ägglossning är att köpa ett ägglossningstest från butiken . Detta test söker LH i din urin , vilket indikerar att ägglossning är på väg att inträffa . Det testet kan också användas tillsammans med ovan nämnda metoder för att öka noggrannheten eller för att bekräfta resultaten .
 • Använd inte ägglossning beräkning som en form av preventivmedel . De flesta kvinnor är fertila i flera dagar av varje cykel . Spermier kan oftast överleva 24-48 timmar i en kvinnas kropp . Men i vissa fall spermier har överlevt i flera dagar längre än så


 • Previous:nothing Next:hur man bli gravid efter piller

  Relaterade artiklar


 • hur man förstår freudianska utvecklande teori
 • hur kön böja
 • Hur vet man att använda spermiedödande medel
 • hur man använder en spiral
 • hur man använder pessar som preventivmedel
 • hur du hanterar din första gynekologiska examen
 • hur man hittar en mans g spot
 • hur man kan hjälpa med en makes impotens
 • hur man öva ratipasha position
 • hur man utför anilingus
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com