hur man diagnostisera genitala vårtor

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-09-11
Medan diagnostisera vissa sexuellt överförbara sjukdomar kan vara svårt , det finns en fin linje att räkna ut om du har kontrakt genitala vårtor , som orsakas av humant papillomvirus eller HPV . Märkt av vårtliknande knölar i underlivet , följ dessa steg för att diagnostisera genitala vårtor

Hur identifiera könsdelWarts


1 .
När märker en ovanlig bula eller nötning i underlivet , använd en spegel för att få en bättre bild av det . Detta görs bäst genom att fastställa om en ljus handduk och exponera den förmodade smittade området . Utsikten är viktig eftersom externa vårtor kan visas på anus , vulva , axel , och inom underlivet . Om oralsex har utförts , kan de också förekommer i halsen eller i munnen .
2 .
Medan vårtor ser annorlunda på nästan alla , kan de variera i utseende från liknar en blomkål på en mans penis till en stor mis-formade mullvad nära anus . Vårtor kan också vara platt och osynliga för blotta ögat . Läkare tillämpas ofta ättika till det område som i sin tur förändrar vårtor vita , vilket gör dem lättare att se. Vårtor kan också visas i "skolor " och det är sällsynt att endast en kommer att visas , så notera om det finns flera spridda över hela underlivet som tidigare inte där . Till skillnad från herpes finnar dock verkar de inte som sår eller blåsor om de inte har varit irriterad , då de kan blöda . Rakhyvelsutslag och andra irritationer i området kan misstas för vårtor också.
3 .
Om den mystiska knölen i ditt underliv liknar genitala vårtor bilder , titta på de symtom , såsom alla klåda , blödning eller irritation . Fråga dig själv hur länge de vårta har varit i utseende och om du har haft några möten som kan leda till genitala vårtor . Oroa dig inte om du inte genast minnas ett möte som HPV kan få stora inkubationstiden mellan infektion och en första utbrottet . Även HPV har olika delar , del 6 och 11 ger genitala vårtor medan många andra kan så småningom orsaka livmoderhalscancer.
4 .
Om knölen verkar vara en vårta och passar alla beskrivningar som beskrivs i föregående steg , beställa tid hos en läkare omedelbart och tala om att du har hittat en bula som kan vara resultatet av en sexuellt överförbar sjukdom utbrott . Den medicinska professionella kan diagnostisera dig officiellt och du kan få medicinsk behandling för att bli av med de aktuella vårtor . Dock kommer HPV inte botas genom behandling ensam som det för närvarande inget medicinskt botemedel . Viruset kan dock åka iväg på egen hand. Det enda säkra sättet att veta om du har genitala vårtor orsakade av HPV är att besöka en läkare som kan låta dig veta om nötning orsakas av en annan miljöfaktor eller en faktisk sexuellt överförbar sjukdom .


Previous:nothing Next:hur platsen symptom på hypogonadism

Relaterade artiklar


 • hur man kan engagera i själv slaveri
 • hur dölja sig själv som en pojke eller flicka
 • hur man hittar en dominatrix
 • hur man hittar en spermadonator
 • hur förklarar man sperma till ett barn
 • hur man kan undvika att få inflammation i lilla bäckenet
 • hur man kan stimulera G-punkten
 • hur man upptäcker när din ägglossning
 • hur komma ut som läkare
 • hur de kan förmedla så kvinnlig som ett kors byrå
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com