hur man ger en bra fotmassage

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-09-02
Fötterna är den mest försummade delen av den mänskliga anatomin och även om mycket stigma har bifogats i att tillskriva nöje att din PEDS . En stor fotmassage kan vara källan till en öppning till en avslappnad kväll , vilket ger en hård dag på kontoret bakom dig . Så när du är stressad, istället för att gå till den uppenbara metoden för avkoppling , ta av dig skorna och få en välbehövlig respit från livets vardagen

Du behöver :
bad med varmt vatten-. helst i en bassäng
Badkar olja eller salter-Lavendel och eller pepparmynta verkar de mest populära .
Handduk.
Ljus .
Avslappnande musik.
Kudde.
Body olja eller fotkräm .
Varsamma beröring .


1 .
Det är viktigt att du njuter fötterna . Hitta ett bad olja och rikligt lägga till dem i ett varmt bad . Blötlägg fötter för inte mer än åtta till tio minuter . Efter fötter är blöta , försiktigt torka med en ren och plysch handduk .
2 .
Börja vid tårna och arbeta dig fram till ankeln, försiktigt koppning din fria hand under botten på hennes fot . Försiktigt spåra upp dina steg tillbaka . Upprepa detta steg fyra till sex gånger .
3 .
Rotera ankeln . Cup handen under hälen som stöd för foten och vristen och med den andra försiktigt rotera foten i en medsols rörelse . Upprepa detta sju gånger och sedan rotera foten moturs . Du kommer att hitta tiden att någon stelhet kommer att försvinna.
4 .
Toe drar och kramar som är ett bra sätt att lugna och slappna av mottagaren . Med ena handen försiktigt hålla i undersidan av foten , och med tummen och pekfingret , ett stadigt tag varje tår från basen till spetsen . Det är bäst att börja med stortån först och arbeta dig fram till genom de mindre siffror . Se till att du rullar tårna mellan dig tummen och pekfingret försiktigt klämma som du går . När du drar , är det dags att glida . Efter varje tå dras , skjut fingrarna emellan varje tå . Konsekvens är nyckeln , så börja med stortån och arbeta dig igenom de återstående siffrorna .
5 .
Det är dags att koppla av personer över betonade valv med bågen pressen . Med hälen på den fria handen , knåda ut , resterande spänningar och stress , genom att föra handen från trampdynan mot hälen och återgå till första position . Upprepa detta fem till sex gånger .
6 .
Det är dags att börja börja . Första versen , samma som den första. Upprepa strök steg är ett utmärkt sätt att avsluta massage och förhoppningsvis öppnar dörren för en mer intim kväll .

tips och varningar


 • Kontrollera att knän är inte låst , eftersom detta kommer att hämma cirkulationen. Om du vill kan du placera en kudde eller kudde rulla under knäna under massage .
 • våndan av da fötter . Foten har många aldrig ändelser att en lekman inte kan förstå . Så rätt tryck är viktig .
 • Var smart om hur mycket kräm eller olja du använder . Så lite kan orsaka friktion och för mycket gör saker hal .


 • Previous:nothing Next:hur man kan jämföra alternativ preventivmedel

  Relaterade artiklar


 • Hur man blir en dominatrix
 • hur man handskas med Depo - Provera biverkningar
 • hur man använder en huva i träldom spela
 • hur man använder spermacides för födelsekontroll
 • hur man identifierar din partners förspel knappar
 • hur man ser androgyna
 • hur man kan samla nakenhet konst
 • kompetens för att väga riskerna med att använda Leas sköld
 • hur man kan hantera homofobi
 • hur förklarar man sperma till ett barn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com