hur man gör ett armband tuggummi omslag

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-09-30
Vare sig det är på grund av en önskan att återvinna eller en önskan att vara kreativa , vilket gör ett armband tuggummi täckbladet är ett kreativt projekt för de flesta åldrar att göra . Det tar inte mycket tid att slutföra ett armband och färg kombination valmöjligheter är begränsade endast till den mångfald av tandköttet omslag armband used. Gum omslag kan göras med omslag från samma märke eller smaken på tuggummi , eller de kan göras . från ett mycket varierat utbud

Du behöver :
Empty tuggummi omslag ( cirka 40 )


1 . .
Välj en wrapper och lägg ner den ute plan , med design vänd ditt arbete yta .
2 .
Vik omslaget på mitten, på längden . Öppna omslaget tillbaka upp .
3 .
Vik varje längsgående slutet av den öppna omslaget till centrum veck just skapade genom att vika omslaget .
4 .

Vik varje ny längdriktningen änden av omslaget till centrum globlinjen .
5 .
Vik en av de nyligen vikta på längden slutar på den andra. Tryck ordentligt. Omslaget kommer nu att ha en lång smal rektangulär form.
6 .
Vik omslaget på mitten på bredden i ett "V " form. Öppna luckan tillbaka upp .
7 .
Vik varje bredden slut på den nyinrättade centrum globlinjen .
8 .
Vik en av de nyligen viks på bredden slutar på den andra. Tryck ordentligt. Omslaget kommer nu likna ett litet "v " . Varje ben har en öppning i mitten .
9 .
Upprepa denna process tills alla omslag men man har vikts . Din senaste omslag kommer att vara din sammanhållande länk. Vik här omslag som du gjorde alla de andra, men hoppa över de allra sista luckan , så det återstår i ett stort "V " form . Sätt denna wrapper åt sidan för senare .
10 .
Förena två omslagen som glider den vikta "v " benen på ett omslag genom mitten öppningar i den andra omslaget . Det gick wrappers kommer att likna ett "V "-form .
11 .
Lägg den tredje länken i armbandet som glider den vikta "v " ben av en wrapper genom mitt öppningar i tidigare insatta omslaget . Detta kommer att skapa en form som liknar en " Z. "
12 .
Lägg den fjärde länken på samma sätt som du lagt till den tredje länken , men uppmärksamma den riktning där den nya länken skall införas . Den fjärde länken kommer att skapa ett " W "-form . Varannan ny länk kommer att möta i motsatt riktning. Detta innebär länkar # 1 och # 3 kommer att peka i motsatt riktning från varandra Liksom kontakterna # 2 och # 4 . När du gjort korrekt , kommer varje ände har alltid benslut gratis .
13 .
Fortsätt att lägga till länkar till armbandet är tillräckligt stor för att passa runt handen så att den kan bäras på handleden . Detta beror på att det inte finns något lås på detta armband . Gånger mer wrappers för att göra ytterligare länkar om det behövs .
14 .
Avsluta armband med din sammanhållande länk. Sätt benen på din sammanhållande länk inplastare genom mitten öppningar av en av dina armband slutet bitar .
15 .
Vik den förenande länken benen runt den andra ändstycket ben , inåt av " v " de skapar . Sedan försiktigt in den förenande länken benen i mitten öppningar första armband ändstycke . Detta avslutar anslutningen .

tips och varningar


 • Gum omslagen för många olika typer och smaker av tuggummi kan användas , men de måste vara av samma storlek . Trimma omslag som är för stora för att rätt storlek . att göra anslutningen säkrare
 • , placera en droppe lim på slutet av varje förmedlande länken efter att det har infogas i mitten öppningar första armband ändstycket . Försiktigt men bestämt trycka ändarna och ben länka ihop . Håll den tills den är torr .
 • Små gum omslag är mycket svåra att arbeta med . För detta projekt är det bäst att använda medelstora till stora omslaget .


 • Previous:nothing Next:hur man gör Kegel övningar för en kvinna

  Relaterade artiklar


 • hur dölja sig själv som en pojke eller flicka
 • hur man använder återkallande metod för födelsekontroll
 • hur man bli gravid efter piller
 • hur man ska äta mat för att öka libido
 • hur man talar till tonåringar om avhållsamhet
 • hur man använder en spiral ( spiral ) för födelsekontroll
 • hur man använder spermacides för födelsekontroll
 • hur man kan samla nakenhet konst
 • hur man gör insemination
 • hur till återvinna från hepatit B
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com