hur man hittar centra hiv-testning i Georgien

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-09-16
En del av att vara ansvarig när det gäller dina sexuella hälsa blir testad för hiv och andra sexuellt överförbara sjukdomar när det är lämpligt . På grund av den mycket personlig karaktär i denna fråga , många som föredrar sekretess eller anonymitet när de får ett test . Lyckligtvis är det lätt att hitta hiv- testning centra i Georgien som erbjuder konfidentiellt eller anonymt provning. Dessa steg beskriver hur man hittar en hiv- testning centrum i Georgien som är bekväm och passar dina behov
1 .
Utbilda dig själv om hiv och hiv-test . Det finns många alternativ för att få ett hiv- test , och du måste göra det bästa valet för dig . Förstå testprocessen och vad testresultaten betyder hjälper dig att avgöra . Detta kommer också att hjälpa dig veta när det är lämpligt att få ett test och hur ofta du behöver göra det. Länken i Resurser nedan kommer du till en online- databas på flera tiotal artiklar om hiv och testning .
2 .
Hitta en hiv-testning centrum i Georgien . Om du är i Atlanta storstadsområdet , välj Atlanta länken nedan för en lista över testcenter . Om du bor någon annanstans i Georgien , ring ditt län kontor i Georgien Avdelningen för folkhälsa för centra i ditt län . En länk till Georgien Avdelningen för hälsa kontor leta upp är också i resurserna nedan. Slutligen, i de flesta samhällen i Georgien , kan du hitta en hotline nummer i telefonboken under aids eller hiv , eller som en tjänst av ett lokalt sjukhus.
3 .
Välj testcentret som passar dina behov . Ett bra läge hjälper , förstås. Men fråga om den tid det tar att få testresultaten . Det är en fördel om det testcenter ger också råd , information och rådgivning . Ju mer engagerad och kunnig personal är , desto mer sannolikt är att du får ett exakt test och all information du behöver .
4 .
Utnyttja rådgivning och information som goda testcenter erbjuda . Om du har frågor, vänd . Ju mer du vet , desto bättre förståelse har du på vad dina testresultat betyder . Viktigast att få svar på dina frågor gör att du kan bättre skydda dig mot risken för hiv /aids och andra sexuellt överförbara sjukdomar .


Previous:nothing Next:hur man kan få gratis hiv-testning i DC

Relaterade artiklar


 • Hur tröstar man en infertila par
 • hur man öva seesawing position
 • hur man köper kondomer diskret
 • Hur man blir bekväm med nakenhet
 • hur man köper en allergivänliga smörjmedel
 • hur du anpassar tandskydd
 • hur man hittar den perfekta kondomen
 • hur du döljer feminina drag
 • hur man använder sterilisering som en metod för födelsekontroll
 • hur man kan förbättra kärlek liv genom att förbättra hälsa
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com