hur man hittar ett embryo givare

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-08
För kvinnor över 40 , ett ägg möjligheten att frysa inte rekommenderas . Men för dem av oss i 45-till -50-åriga kategori , embryo frysning och antagande är ofta alternativ , förutsatt att vår hälsa är god

Du behöver : .
** Önskan att få barn .
** Flera tusen dollar-beloppet varierar från stat till stat
. ** Tålamod .

Fyll i en " önskelista " av embryot som du vill anta .


1 .
Tro det eller ej , Du kan välja kriterierna för din framtida embryo . Dessa inkluderar ögonfärg , fräknar eller inte fräknar , moderns nationalitet och ålder , samt andra characteristics. At Center for Human Reproduktion i New York och Chicago , denna typ av order faktiskt är möjligt . Men väntelistorna är långa , och bara för att du vill ha en blond-blåögd baby av svenska härkomst-eller brunögd baby av afroamerikansk härkomst-. betyder inte ditt val är precis runt hörnet
<. br > 2
Prata med en kurator om dina choice. This innebär att gå över dina kriterier för hur allvarliga-eller inte-du är om förfarandet .
3 .
Sök inom dig själv och få vänners råd . Är detta något du är redo för ? Kom ihåg att dina embryot växa att se ut som sin genetiska mamma och pappa . I vissa fall kan man veta vilka dessa människor är , i andra fall kommer not. You föda barnet , dock, och ditt namn kommer att vara på födelseattesten . Det är upp till dig om du vill berätta för ditt barn hur han /hon kom till världen . Hur känner du inför det ?
4 .
Kom ihåg att granska alla dina alternativ . Om du är under 40 får du mycket väl välja ägg frysning eller insemination . Medan tillståndet för denna konst är fortfarande i sin linda , fler och fler kvinnor , ofta kvinnor i karriären , gör detta . Äggen förvaras "frysas" på sub- sub graders temperatur i metall behållare , som övervakas av personal som kontrollerar verksamheten med allvaret i en militär command. You kan också överväga att anta något annat än ett embryo-som ett barn , antingen i USA eller utomlands . Så många barn behöver bra hem , det vet du .
5 .
gå vidare med förfarandet om du är upp till it. This innebär att efter embryots celler har delat i tre till sex dagar , kommer de flesta patienter genomgår embryot överföringen. Detta görs på fertilitetsklinik med en liten kateter när den förs in i livmodern cavity. Now lite tur och sunt förnuft kommer in . En lyckad graviditet kommer att kräva en god hälsa på den del av dräktigheten mor , noggrann nutrition och annan hälso- övervakning , ett bra stödsystem och känslomässig stabilitet . Även om du går längs med förfarandet får graviditeten eller inte får ta . Hur kommer du känna dig om det inte tar eller om du missfall ? Missfallsfrekvensen för kvinnor över 40 är väsentligt högre än nivån på de föder ett barn med en missbildning . Detta är några goda skäl till att hon fött en annan parets barn genom detta unika och revolutionerande förfarande .

tips och varningar


 • har flera tusen dollar i upplupna besparingar . Beloppet varierar från land till land .
 • Gör det inte om du är för ung ( under 40 ) eller för gamla ( över 50 ) om du inte är väl medveten om dina andra alternativ , när det gäller unga kvinnor , och hur din kropp kan reagerar på förfarandet , om du är äldre .
 • Allvarligt fråga dig själv om du är upp till det. Rådgör vänner, familj, din medicinska leverantör ( er ) , partner och så vidare . Läsa så mycket du kan om fertilitetsbehandling.
 • Det är alltid dyrt . Om det inte tar , hur du mår ? Detta är en stor chansning-med känslor , tid och pengar. Kontrollera att du har en stark konstitution och karaktär .


 • Previous:nothing Next:hur man använder p-piller

  Relaterade artiklar


 • hur man använder preventivmedel svampar för födelsekontroll
 • hur man talar till tonåringar om preventivmedel
 • hur man identifierar en potentiell datum våldtäktsman
 • hur man använder pessar som preventivmedel
 • hur man kan undvika att få HPV
 • hur man startar en avhållsamma relation
 • Hur identifiera manliga jäst infektioner
 • hur man hittar gratis testning av hiv / aids center i Chicago
 • hur man kan stimulera en kvinnas G-punkten
 • hur att komma ut som hbt-
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com