hur man kan undvika att få trichomoniasis

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-08
Trikomonasinfektion ( även känd som " Trich " ) är en mycket vanlig könssjukdom och många människor smittas med denna STD . Detta STD sprids genom samlag och sexuell kontakt med en smittad person. Trikomonasinfektion orsakas av en parasit och ganska ofta människor inte upplever några symtom alls ( särskilt män) . Även trichomoniasis är både behandlingsbar och botas , är det viktigt att skydda dig från att fånga detta STD . Det finns några saker som du kan göra för att undvika att få trichomoniasis

Du behöver :
Kondomer .
STD -prov ( för dig och din partner ) .

Vill inte ha sex


1 .
Avstå från att ha samlag . Öva avhållsamhet och inte ägnar sig åt någon typ av tillfälliga sexuella aktiviteter med främlingar . Detta innefattar att man undviker både vaginalt och analt sex eller någon form av sexuell kontakt med könsorganen av en annan person . Det är bäst att avstå från sex tills du är på ett engagerat förhållande och du har lärt känna din partner .
2 .
Lär känna den person du är dating . När du träffar någon ny , försöka ta saker långsamt och lära känna den andra personen innan de vidtar samlag med honom . Var noga med att fråga om hans sexuella historia och nuvarande livsstil beteende till exempel fråga om han alltid använder kondom och om han någonsin har haft ett one night stand .
3 .
kontrollera om din partner har testats för trikomonasinfektion . Helt enkelt fråga henne är hon har testats för Trich och om hon någonsin har haft denna STD . Om hon erkänner att ha smittats med denna STD i det förflutna , bekräftar att hon fått behandling för det och är botad .
4 .
Be din partner att gå med dig för att få testas för Trich . Även om du och din partner redan vet din status , skadar det inte att gå bli testade, bara för att vara på den säkra sidan . Se till att ni båda få testas på samma gång och återvända till anläggningen för ditt testresultat.
5 .
begränsa sig till en sexpartner . Prata med din partner om att vara i ett monogamt förhållande och se vad han tycker om det . Att ha flera sexuella partners definitivt ökar dina chanser att bli smittade med Trich eller annan STD . Så, för att träna på att vara trogen din partner och låt din partner göra samma sak .
6 .
Använd skydd när man har samlag . Kondomer kan skydda dig från att bli smittade med trikomonasinfektion , så se till att alltid ha någon med dig och använda dem varje gång du deltar i samlag . Var noga med att kontrollera utgångsdatumet på förpackningen och kassera all löpt ut kondomer .


Previous:nothing Next:hur man hittar ett embryo givare

Relaterade artiklar


 • hur du döljer bröstvårtor utan bh
 • hur man öva ratipasha position
 • Hur får man en cellprov
 • hur ska mindre perversa
 • hur man köper en allergivänliga smörjmedel
 • hur till vända män på
 • hur man ger en Brazilian Wax
 • hur man hittar en gay - vänlig kyrka
 • hur man använder smekande i förspelet
 • hur man använder Leas sköld för födelsekontroll
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com