hur man massera G-punkten

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-15
Frågan om G-punkten är : Spelar det ens existerar ? Det finns de som insisterar den gör , trots att flera forskare hävdar inte finns några bevis att det är ens verkliga . Ändå är G-punkten förstärkning kirurgi tillgängliga för kvinnor som vill förbättra sexuell njutning , ge trovärdighet åt dess existens . Oavsett , det är en populär övertygelse att massera G-punkten kan ske när du vet var du ska leta
1 .
Det är viktigt att fokusera på din partners hela kroppen , innan fokus på G-punkten . Det är också viktigt att veta att inte alla kvinnor tycks reagera på g-punkts stimulering , vilket gör det viktigt att vara uppmärksam på individuella preferenser för sexuell njutning .
2 .
G-punkten är uppkallad efter en tysk läkare, Ernst Grafenberg , som skrev boken " The G-spot " 1982. G-punkten är tänkt att vara en utlösande faktor för vaginal orgasm , och beskrivs som ligger bakom blygdbenet . Vissa urologer tror att g-punkten kan vara en förlängning av kvinnlig klitoris anatomi , sträcker sig tillbaka till den vaginala kanalen .
3 .
För att komma till hennes g-punkt kan du behöva komma ut av missionärsställningen och penetrera bakifrån och fram , eller " doggy style ". Annars använder fingrarna eller tummen . Målet är att ta kontakt 2-3 inches inne i henne , stimulera den främre eller framsidan av slidan nära medborgarna ben . Du kan också använda en sexleksak speciellt utformad för G- spot stimulation. Ju mer förspel , desto mer lyhörd hon kommer att bli , som ökar blodflödet till området med arousal. If du använder missionärsställningen , placera en kudde under din partners höfterna och ha henne dra knäna mot bröstet .

4 .
Kontrollera att du är förberedd , med massor av förspel . Använd din favorit smörjmedel för att göra saker mer bekväm . Om du använder dina fingrar eller tummen, se till att du inte orsakar någon skada , och tryck försiktigt fram när ni stadigt stroke området och massage . Välmanikyrerade naglar är viktiga . De åtgärder som beskrivs ofta som röra fingrarna som om man ber någon att " komma hit. "
5 .
G-punkten kan kännas som en en -tums räfflad yta , som blir mer svullen med ökad stimulation. Use en mycket fast tryck för att när du flyttar fingrarna , tummen eller penis fram och tillbaka över hennes g-punkt . Uppmuntra din partner att slappna av . Det är naturligt för en kvinna att bita ihop musklerna före orgasm , men under G-punkten stimulering är det viktigt för henne att slappna av hennes bäcken muskler. Vissa kvinnor beskriver behov av att urinera . Säg åt henne att släppa taget om lusten , eftersom det är bara känslan som produceras av urinröret från stimulation. There bör ingen riktig oroa oavsiktlig urinering .

tips och varningar


 • stannar inte förrän hon är klar . Du ska kunna känna rytmiska sammandragningar som hon uppnår orgasm .
 • Var inte besviken om du inte lyckas . Kom ihåg , att varje kvinna är unik . Hon kanske tycker det är obehagligt , eller hon kan be om mer . Ta dig signaler från din partner-hon ska berätta vad som känns bra och vad som inte .
 • Kom ihåg att alltid säker sex .


 • Previous:nothing Next:hur man bli gravid efter ett missfall

  Relaterade artiklar


 • hur man hanterar med en kompis på låg ner
 • hur praxis nakenhet i ditt hem
 • att introducera en partner till träldom
 • hur man fixar en trasig kondom
 • hur kön böja
 • hur man köper hormoner lagligt
 • hur bli gravid naturligt
 • hur de kan förmedla så kvinnlig som ett kors byrå
 • hur man använder avhållsamhet som en form som preventivmedel
 • hur man hanterar impotens som en äldre vuxen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com