hur man massera prostatan

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-29
Prostata är en sfärisk exokrin körtel betraktas som en del av det manliga reproduktiva systemet . Det avgränsas BAKTILL av urinröret och ändtarmen , anteriort genom urinblåsan och i sidled av levator ani muskler ( tunna muskler på sidorna av bäckenet ) . Det stöd i produktionen av spermier och ger näring till sädesvätskan att bidra till att främja , skydda och förlänga dess livslängd efter det att dras ut ur kroppen . Prostatan kontrakt också för att ge en lämplig kraft så sperman utropade ur mannens kropp in i kvinnans system för att befrukta ägget .
Mjölkning av prostatan är en annan term som hänvisar till prostata massage . Det görs för sexuell njutning och används också för att avlägsna överflödig vätska hos patienter med godartad prostataförstoring ( förstorad prostata). Läkare och professionella massörer kommer att utföra en massage på patienter med godartade fall av förstorade prostata . Reaktion på prostata stimulering med hjälp av massage varierar från man till man . Vissa har känsliga prostata medan andra tar tid att stimuleras . Här är några tips om hur du massera prostatan.

Du behöver :
sterila latex handske
. Vattenbaserat glidmedel .


1 .
Klipp naglarna korta . Den massage du skall utföra innebär införandet av ett finger eller fingrar i ett känsligt område så se till att dina fingrar är ordentligt klippta .
2 .
Låt din partner gå på toaletten innan du gör förfarandet . Det kommer att vara till hjälp om din partner har tömt sin tarm ( bajsat ) och urinblåsan ( urinerade ) innan du börjar din massage . Berätta för din partner att tvätta hans anala området .
3 .
Sätt på en steril latex handske för att utföra massage och placera några rikliga mängder vatten glidmedel på den .
4 .

Instruera din partner att ligga liggande ( på magen ) . Du kan senare experimentera med några andra positioner att din partner kan hitta bekvämare och som ger dig bättre och enklare tillgång till sin prostata .
5 .
Börja din massage runt mellangården eller den externa del av anus . Använd dina pek-och långfingret försiktigt klappa området nedanför hans testiklar och omkring området för hans analsfinktern . Detta kommer att bidra till att stimulera prostatan medan du gör det .
6 .
Placera ditt pekfinger genom ytan på analsfinktern och berätta för honom att ta ett djupt andetag . Genom att låta din partner andas in , kommer det att underlätta öppnandet av sphincter . När han andas ut , stänger sphincter , ritning pekfingret längs med den , vilket gör det lättare för dig att gradvis dra ditt finger i hans anus .
7 .
Flytta pekfingret försiktigt längs väggarna i hans ändtarm och sakta glida fingret lite djupare för att hitta sin prostata . Du kan känna en rund huvuddelen av vävnad som du doppar fingret i och detta blir hans prostata .
8 .
Börja massera prostatan genom att göra en mycket mild hooking rörelse , vilket innebär att göra ett intervall rak -och- kurva rörelse med pekfingret , precis som när du gör " kom hit " rörelse i en sexig sätt . Men här är kroken rörelse pekfingret nedåt istället för uppåt (som visas på bilden ) .
9 .
Gör lite rörelse varianter du massera prostatan . Du kan flytta pekfingret i cirklar , kan du förlänga din cirklande rörelser runt sidorna av det anala området eller så kan du flytta fingret från sida till sida. Se till att fingret är fortfarande i en kurva eller krok position som du flyttar ditt pekfinger i sidled . Denna massage stimulans kommer att medföra en rad olika reaktioner . Din partner kan släppa en klar vätska ur hans penis . Han kan ha behov av att urinera , hans grad av sexuell upphetsning kan vara förhöjda och ibland kan han ha en orgasm.

tips och varningar


 • massage inte prostatan kraftigt . Hantera det med riktiga lätthet och mjukhet , eftersom det är ett mycket känsligt område.
 • Se till att fråga din partner vad han känner när du massera hans prostata . Han vill kanske trycket ansökt om att bli mindre eller lite mer . Oavsett hur du gör det , fortsätter att vara varsam med din rörelse .
 • Farliga medicinska tillstånd kan uppstå från att massera prostatan . Massera inte prostata om du har rådfrågat din vårdgivare och diskuterade faror och bekymmer.


 • Previous:nothing Next:hur man använder en kondom i en pool

  Relaterade artiklar


 • hur man använder kragar i träldom spela
 • hur man berättar en älskare du är bi - nyfiken
 • Hur man använder en Pocket Rocket
 • hur du avgör om din partner är i riskzonen för hiv eller aids
 • hur till återvinna från hepatit B
 • hur man bär underkläder ensam
 • Hur får man en vasektomi återföring
 • hur man handskas med att vara en transpersoner tonåring
 • hur för att inte bli gravid
 • hur dölja sig själv som en pojke eller flicka
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com