hur man ska leva ett liv i celibat

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-09-18
Välja ett liv i celibat är nästan alltid ett sätt att närma sig Gud , oavsett i vilken form de enskilda tror . Medan det personliga valet att bli eller förbli celibat för en livstid är svår , finns det några sätt att hjälpa dig genom svåra tider och se till att celibat är ett hälsosamt val . Läs vidare för att lära sig att leva ett liv i celibat
1 .
Hitta en mentor som antingen celibat eller har utövat perioder av celibat som kan hjälpa dig att artikulera och förtydliga dina tankar och känsla . Samma person kan vara bra stöd när du gör ditt beslut att leva ett liv i celibat , och kan erbjuda vägledning när saker blir svårt .
2 .
Skydda din celibat genom att undvika frestelser. Inte deltar i aktiviteter med personer som du delar en sexuell attraktion , läsa böcker eller titta på filmer som kan ha sexuella innehåll eller sätta dig i någon annan situationer som kan väcka sexuell upphetsning. Var inte rädd att säga ifrån och säga " nej " till en aktivitet , även om andra inte förstår , eftersom det skulle kräva en stark vilja och självförtroende att upprätthålla celibat .
3 .
Har en backup plan för stunder när frestelsen blir svårt . Utveckla ett personligt mantra , öva meditation eller djup andning , ring din mentor , be eller motion . Vad du än väljer , en backup plan är oerhört viktigt så att du kan stilla ditt sinne och kropp i svåra stunder .
4 .
engagera sig i aktiviteter som du kan vara passionerad . Oavsett om du praktiserar yoga , spelar ett instrument , skapa konstverk , studera religion eller arbeta inom gemenskapen, med styrka och fokusering på en aktivitet som har något att göra med kön bidrar till att distrahera dig och hålla dig nöjd på andra sätt .
5 .
Håll en daglig dagbok om dina tankar, känslor , triumfer och svårigheter . En tidskrift hjälper dig att följa dina framsteg och är fortfarande starka varje dag .


Previous:nothing Next:hur man gör övningar för corporacavernosaen

Relaterade artiklar


 • hur man inrätta en säkerhetsmyndighet ord för slaveri
 • Hur man använder en kondom
 • Hur du tar dagen- efter-piller
 • hur man ska behandla en infektion som orsakas av en tampong
 • hur man använder sterilisering som en metod för födelsekontroll
 • hur man vet vad man ska göra om din kondom går sönder
 • hur man bär underkläder på som passar din kropp typ
 • hur man kan jämföra levitra
 • hur man berättar en älskare du är bi - nyfiken
 • hur man ska äta mat för att öka libido
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com