hur man förebygger att bli gravid

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-01
Du älskar honom , älskar du honom , du nästan dyrka honom men du kommer att danged om du ska ha sitt barn . Att ha en unge är ett stort steg och offra det är inte för alla , eller kanske åtminstone inte just nu . Du kan förhindra att bli gravid på olika sätt som inte är svåra att genomföra och inte skadar din hälsa , så länge du uppsöker en läkare råd för allt som behöver ett recept . Några enkla tips hjälper till att förhindra att bli gravid

Du behöver : .
Doktor besök för rådgivning och recept .
Kondomer och spermiedödande medel .


1 .
avstå från sex . Det enklaste sättet att inte bli gravid är att inte ha samlag . Detta betyder inte att du inte kan fortfarande kyss , kram , smeka eller gosa , bara inte tillåta någon penetrering av vaginan med penisen . Låt inte någon risk för spermier kommer in i vaginan. Problemet löst .
2 .
äter p-piller . Besök din läkare och be om ett recept på p-piller . Det finns en mängd olika märken och typer , så söker din läkares råd att välja rätt för dig . Var noga med att berätta om eventuella allergier du har och fråga om p-piller är biverkningar .
3 .
Använd kondom och spermiedödande medel . Kondomer ensam är ett effektivt sätt att förhindra mot sexuellt överförbara sjukdomar , men de är inte 100 procent effektivt mot graviditet som kondomer kan gå sönder eller glida av . Par kondom användning med spermiedödande medel , både säljs i Drug Stores .
4 .
Få en spiral eller spiral . Besök din läkare och fråga om möjligheten att få en . Den lilla enheten är monterad i kroppen för att förhindra graviditet . Fråga din läkare om de olika typer och som man skulle vara rätt för dig . Fråga om de fysiska biverkningar och andra eventuella hälsorisker kopplade till att ha en kopparspiral installerad inuti livmodern . Fråga vad tecken att leta efter , exempelvis blödningar mellan menstruationscykeln .
5 .
med din tuber bundna eller annars känd som äggledaroperation , kommer att förhindra graviditet evigt . Går igenom klimakteriet , där kvinnor stannar ägglossning , kommer också att göra susen , men man måste vänta tills medelåldern för de senare . Att ha samlag utan att använda kondom inte förhindra spridningen av hiv och andra sexuellt överförbara sjukdomar såsom syphilus och HPV .

tips och varningar


 • Morgonen efter -piller , vanligen tillgängliga via receptbelagda , kan också stoppa graviditet . P-piller anses ett akutpreventivmedel användas efter oskyddat samlag . Denna metod är dock inte tekniskt inte hindra dig från att bli gravid utan snarare uppmanas livmodern att förkasta det befruktade ägget .
 • Oavsett vilken metod du väljer , vara konsekvent om dess praxis . Även en missad p-piller eller en enda incident som oskyddat sex kan leda till graviditet .
 • Förutom risken för graviditet , skapar samlag utan användning av kondom risk för upphandlande aids , ARC , eller andra sexuellt överförbara sjukdomar som är livshotande eller kan leda till kvinnliga och /eller manlig impotens .


 • Previous:nothing Next:hur man beräknar fertilitet

  Relaterade artiklar


 • hur man öva ratipasha position
 • hur man ger en testikel massage
 • hur man använder livmoderhalscancer landskamper för födelsekontroll
 • hur du håller din privata delar rena
 • hur man använder NuvaRing för födelsekontroll
 • hur man öva madandhvaja position
 • Hur man vet om man är gay
 • hur dölja sig själv som en pojke eller flicka
 • tandsköterska uppgifter i Commonwealth of Pennsylvania
 • Hur du tar kosttillskott för herpes utbrott
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com