hur man rakar bikinilinjen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-10-03
Vill du gå till stranden och skrämma alla med skogen mellan benen? Om så är fallet , måste du läsa denna artikel så att du får information om hälsa och estetiska fördelar raka bikinilinjen . Många kvinnor väljer att vax , som också är ett bra alternativ om du inte vill inåtväxta hårstrån. Denna artikel kommer att fokusera på fördelarna med raka bikinilinjen och undervisa på de olika teknikerna. ! Läs noggrant och du kommer att vara på väg till bättre hälsa , sex och utseende

Du behöver :
Razor .
Rakkräm .
Hårborttagningskräm .
Hårsäcken anti-tillväxt grädde .
Varmt vatten .


1 .
Bestäm hur långt du är villig att gå . De flesta kvinnor väljer att gå nakna dessa dagar och inte bara för att porrstjärnor gör det . Varje kvinna som har haft att gå till gynekolog eller OBGYN har dödlig fruktan för alla de skrämmande saker som de kan och gör när de är " där nere " . Going nakna har fördelen av att vara estetiskt tilltalande för vissa , att hygieniskt ren och enkel underhålla . Om du inte väljer att gå nakna , rakning med bikini på är din bästa insats för då kan du raka de delar du behöver och lämna resten orört .
2 .
Blöt området noggrant och tillämpa rakkräm frikostigt . Om du använder en hårborttagningskräm , måste huden vara torr innan du applicerar krämen . Många kvinnor gillar att raka först och sedan använda hårborttagningskräm för att avlägsna enstaka strån . Var försiktig och använd grädde som görs för bikinilinjen . Dessutom lämnar den på för den rekommenderade mängden av tid bara så att du inte får någon förbränning .
3 .
Välj en rakhyvel som är nya eller nästan nya . Rakning av bikinilinjen med en slö rakkniv är en fruktansvärd idé, eftersom håret redan är grov och det kommer att bli extra tufft att raka om rakhyveln är slö . Raka både med och mot hårets tillväxt . Detta måste göras eftersom rakhyvlar klippa håret på snedden och kommer inte nödvändigtvis få det direkt ner till ytan av huden om du inte rakar i båda riktningarna. Kom också ihåg att raka området runt mellangården , eftersom det kommer att visa när du bär en bikini .
4 .
Använd hårsäcken anti-tillväxt kräm efter rakning för att motverka håret från att växa tillbaka för snabbt . Om du följer instruktionerna i den här artikeln bör du bara att raka ungefär en gång eller två gånger i veckan , beroende på hur snabbt håret växer . Det finns särskilda rakgel du kan få som säger att de kommer att förhindra rakning gupp . Detta är en bra investering eftersom efter rakning ett tag , kommer du att märka en tendens att få inåtväxta hårstrån och stötar . Rätten rakkräm förhindrar detta . Lämna ett avbrott i dagar mellan rakning hjälper också .

tips och varningar


 • Vissa anti-hårväxt krämer brinna , så aldrig använda dem för nyligen rakat eller skadad hud .


 • Previous:nothing Next:Hur man känner igen en std

  Relaterade artiklar


 • hur man kan hjälpa en lesbisk missbruk offer
 • hur man ska hjälpa en vän som har blivit våldtagen
 • hur man använder den omvända bönen position i träldom
 • hur man får ur träldomen knop
 • hur man använder sterilisering som en metod för födelsekontroll
 • hur man kan hjälpa en tonårig våldtäktsoffer
 • hur de ska följa nakenhet etikett på ett spa
 • hur man använder hormonella preventivmedel
 • hur du väljer en kondom eller latex barriär
 • hur man beräknar fertilitet
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com