hur man väljer avhållsamhet

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-10-02
Sexuell avhållsamhet är det enda idiotsäkert sätt att undvika oönskade graviditeter , sexuellt överförbara sjukdomar , emotionella bagage och en mängd andra frågor som uppkommer i sex före äktenskapet. Många människor väljer inte abstinens eftersom de anser att en sexuellt aktiv livsstil är bäst för dem . Om du vill åta sig att avhållsamhet är det viktigt att utveckla ett spel plan
1 .
Undersök din religiösa övertygelse . Många väljer avhållsamhet eftersom sex före äktenskapet är mot deras valda religion . Detta är en stark drivkraft som kan hjälpa stelna din önskan att vänta på sex och det kan ge dig gott om skäl för att behålla din viljestyrka .
2 .
Prata med sexuellt aktiva vänner . Många av dina vänner har förmodligen bedriver samlag , och deras erfarenheter kommer förmodligen att hjälpa dig att välja avhållsamhet . Mer än sannolikt , åtminstone ett par av dina vänner har hoppat in en sexuell relation innan de var redo och nu ångrar sitt beslut .
3 .
Förstå att du ska vänta med att ha sex tills du har fattat ett beslut ett eller annat sätt . När du har sex , kanske du frestas att fortsätta beteende även om du inte tror du gör det rätta . Ge det noggrant övervägande , sedan göra ditt val .
4 .
Berätta för personer att du funderar på att välja avhållsamhet . Detta fungerar som en ansvarstagande systemet och stelna din strävan att undvika samlag . Hellre än att hålla dina tankar för dig själv , berätta för dina föräldrar eller din bästa vän som du funderar på detta beslut och be om deras synpunkter.
5 .
Undvik grupptryck . Din betydande andra eller dina vänner kan försöka övertyga dig om att du ska ha sex , så fast i ditt beslut . Om du upptäcker att någon i ditt liv är att tillämpa för mycket tryck , kan du behöva göra justeringar av din umgängeskrets. Om du tror att avhållsamhet är den rätta vägen att gå, kan grupptryck fatta det beslutet svårare.
6 .
Utvärdera ditt beslut regelbundet . Om du väljer att välja avhållsamhet men sedan sätta den ur ditt sinne , din viljestyrka blekna gradvis . Varje så ofta , påminn dig själv varför du har valt att stanna i celibat så du kan hålla ditt engagemang stark i ditt sinne .
7 .
Behåll din integritet . Ingen behöver veta att du har valt avhållsamhet om du inte vill. Om kön kommer upp i en konversation med vänner , ursäkta dig för att använda toaletten , eller lyssna lugnt till konversationen . Om någon frågar om din sexuella historia och du inte vill dela , helt enkelt förklara att ditt sexliv är privat .

tips och varningar


 • Vuxna kan välja avhållsamhet lika lätt som tonåringar . Låt inte din ålder övertyga dig om att du måste ha sex .


 • Previous:nothing Next:hur man gör afrodisiakum drycker

  Relaterade artiklar


 • hur man använder icke- hormonella preventivmetoder
 • hur man ger en torr fransk kyss
 • hur man använder begränsningar i träldom spela
 • vad håller traditionell tandbroar på plats ?
 • Hur du tar dagen- efter-piller
 • hur man använder beteendemässiga metoder för födelsekontroll
 • hur man använder den omvända bönen position i träldom
 • hur reparera emalj på tänderna
 • hur värd en ****
 • hur man använder en kvinnlig kondom korrekt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com