inte östrogen gör en man agera mer feminint ?

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-31

könshormon

Östrogen är den främsta kvinnliga könshormonet . Män producerar även östrogen , men på mycket låga nivåer . Normal östrogenproduktionen män hjälper hjärnan , hjärtat och ben vara friska . Män med normal östrogenproduktion som tar tillskott kan uppleva en mängd förändringar . Rösten blir högre , muskeltonus minskar , kroppsfett ökar , bröst tillväxt börjar , ansikts -och kroppsbehåring falla ut , och testiklar krymper . Dessa förändringar kan vara den önskade effekten för en man överväger könsbyte . Å andra sidan kan kroppsbyggare som har ökat östrogen produktion som en följd av steroid bruk , upplever dessa förändringar som mest ovälkomna bieffekter .

beteendeförändringar

Det är uppenbart att ökad östrogen halter kan leda till humörsvängningar. Sambandet mellan östrogen och samtliga kvinnliga kön skrivit beteende är något mindre tydligt . Det verkar som höga halter av östrogen leder till hjärnan stater som tillåter mer "kvinnliga " beteende , men eftersom ingen person är uppvuxen i en bubbla , är miljön en faktor som inte kan ignoreras . Kön skrivit beteende är säkert påverkas av kultur, medier , religiösa övertygelser, förebilder och en mängd andra styrkor på utvecklingen . De åtgärder av en man med en förhöjd nivå av östrogen kan ha mer att göra med hans attityd än med okontrollerbara östrogen drivna impulser . Till exempel skulle en bodybuilder på steroider vara mer benägna att vilja framstå som maskulin som möjligt . På baksidan kan en man som kämpar med sin könsidentitet finna att beslutet att ta östrogen kosttillskott har befriat honom att agera som den kvinna han känner att han verkligen är .

Risker

Oavsett anledning, om en man har en hög nivå av östrogen i hans system , kan det leda till många fysiska problem . Förlust av sexualdrift och förmåga att utföra i sovrummet är två av de vanligaste och mest godartade problem . Allvarligare frågor är bland annat förstorad prostata , förlust av bentäthet , diabetes, hjärtsjukdomar , stroke , cancer , högt blodtryck och mag-tarmbesvär . Män med höga östrogen nivåer bör noga övervaka deras hälsa och kvarstår under en läkares vård .

Previous:nothing Next:Hur ägglossning arbete?

Relaterade artiklar


 • Hur får man en cellprov
 • om syfilis utslag
 • kompetens för att väga riskerna med att använda Leas sköld
 • hur man startar ett kok stryk relation
 • biverkningar av Mirena preventivmedel
 • hur man får testas för könssjukdomar
 • hur man hittar gratis testning av hiv / aids center i Chicago
 • Hur man knyter en bröstsele
 • Hur du använder Nipple Clamps under träldom
 • hur platsen symptom på hypogonadism
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com