livsmedel för att öka libido

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-10-26
Legends överflöd när det gäller livsmedel som ökar libido och öka föräldrars sexliv . Afrodisiaka har haft en lång och brokig historia . För hundratals, kanske tusentals , år människor har anslutit vissa livsmedel till sexuell lust . Många av dessa rykten kärlek ätbart var helt enkelt dumt som den påstådda effekterna av livsmedel formade som könsorgan eller en romersk läkare teori om att förekomma i livsmedel kan blåsa penis . Det finns dock vissa livsmedel som erbjuder vetenskaplig , om subtila , förmåner till libido .
1
Ät din greener . . Selleri innehåller androsteron , en kemikalie som frigörs genom svett och påstås lockar kvinnor till män .
2 .
Låt de ostron glida ner. Det är sant att ostron ger höga halter av zink , vilket ökar testosteron ( manligt könshormon ) samt dopamin , vilket orsakar en naturlig ökning av sexuell lust . Detta är en afrodisiakum som har stått upp mot tidens tand.
3 .
Njut avokado . Denna läckra frukt blir ofta en dålig rap på grund av sin fetthalt . I verkligheten innehåller hälsosamma essentiella fettsyror samt B-vitaminer , som ökar hormonnivåerna . Avokado innehåller även kalium som kan bidra till att reglera sköldkörteln hos kvinnor , som är delvis ansvarig för libido .
4 .
Använd fikon för att lägga livslängd till sovrummet aktiviteter . Denna udda lite frukt är rikt på aminosyror som är kända för att öka uthålligheten .
5 .
Snack om nötter , särskilt mandel . Nötter är inte bara friska och fulla av protein men också innehåller viktiga fettsyror --- bra för den allmänna hälsan --- och doften är tänkt att attrahera honor .
6 .
Season din mat med mycket vitlök . Det kan verka som en osannolik kandidat för att öka libido , dock vitlök packad med allicin , en komponent som ökar blodflödet till könsorganen .
7 .
Ät choklad skuldfri . Denna lång dyrbara verktyg för kärlek gör verkligen packa en sexuell punch . Med teobromin , en kemikalie som liknar koffein , höjer choklad energi nivåer . Denna favorit söta innehåller också fenyletylamin , som ger en känsla av att vara kär .

tips och varningar


 • Om du inte kan stå kvardröjande doft av vitlök kryddnejlika , ta det i kapselform i stället . Andra livsmedel som kan öka energi och uthållighet och erbjuder allmänna hälsa fördelarna är: ägg ( protein och B- vitaminer gör dessa till en vinnare ) , bananer ( innehåller bromelain enzymet --- särskilt användbart för den manliga libido ) och Chili Peppers ( fröna och membran innehåller capsaicin , ett kemiskt som utlöser endorfiner som släpps ut i blodomloppet ) .


 • Previous:nothing Next:Hur man själv inseminera

  Relaterade artiklar


 • hur kön böja
 • hur man utför anilingus
 • hur man beräknar din ägglossning
 • hur man klär sig för aga
 • hur man gör afrodisiakum livsmedel
 • Hur identifiera manliga låg libido
 • hur man kan öka fertiliteten med massage
 • hur man använder beteendemässiga metoder för födelsekontroll
 • hur man använder pessar som preventivmedel
 • hur man hanterar med en kompis på låg ner
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com