manlig förbättring patchar

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-28

Vad är en Male Enhancement Patch ?

En manlig förbättring patch är nästa stora grej för manlig sexuell hjälpmedel , åtminstone enligt deras annonser . De är en enkel patch appliceras på huden utom synhåll . Hellre än att ta piller som orsakar en ström av sexuella förändringar innan de metaboliseras , vilket gör att användaren " krasch ", droger infunderas i en manlig förbättring patch absorberas långsamt genom huden och in i blodomloppet. Därifrån ska öka det manliga sexlusten samt stelhet en erektion . För närvarande har dessa kan normalt erhållas via online postorder . Det bör sägas att även om det kan finnas vissa värt att dessa patchar har de ännu inte undersökts eller godkänts för användning av FDA .

Vad gör Male Enhancement plåster innehåller ?

Man förbättring plåster innehåller vanligtvis hög doser av testosteron , som har den verkan att de ökar manliga sexualdrift och aggression . Exakt dosering och ingrediensförteckningen skiljer sig från ett märke till märke , men de använder massor av olika växtbaserade kosttillskott också. Ginseng , Fo-Ti , Gotu Kola , Saw Palmetto Berry , Damiana och Yohimbe är de troligaste örtextrakt finns i en manlig förbättring patch . Ginseng främjar spridning av nervvävnad samt ändrar blodflödet till hjärnan och penis . Fo-Ti tros ha anti-cancer egenskaper samt främja sexuell potens . Gotu Kola är tänkt att uppmuntra rörlighet genom att stärka vener och kapillärer. Saw Palmetto Berry fungerar som ett afrodisiakum och minskar svullnad i prostata . Damiana anses vara en sexuell stimulant som förstärker lyhördhet nerverna i välbehagscentrena i kroppen . Yohimbe vidgar blodkärlen och ger blod till könsorganen .

Finns det några faror som är förknippade med Male Enhancement Patch Använd ?

Många kemikalier som används i manliga tillbehör fläckar är där för att öka blodflödet till de erogena zonerna på kroppen . Den bieffekt av detta är det oönskade ökning av blodtrycket . Som ett resultat av personer som redan har högt blodtryck eller har hjärtproblem kan löpa risk för vissa hjärt sjukdomar eller händelser . För att undvika detta , är det bäst att konsultera sin läkare innan du använder en manlig förbättring patch .

Previous:nothing Next:om ägglossning prediktorn kit

Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla en infektion som orsakas av en tampong
 • om p-piller
 • hur man retas en kvinna
 • hur man berättar en partner om HPV
 • hur man använder rytmen metod
 • var du vill placera plåstret preventivmedel
 • hälsa fakta om kvinnliga orgasmer
 • hur du hittar den manliga G-punkten
 • hur man ger en Brazilian Wax
 • hur man tar kontroll akut födelse
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com