om STD kallas trick

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-10-14
Trick ( trikomonasinfektion ) är en av de vanligaste sexuellt överförbara sjukdomar i USA . Människor kan få lura genom att ha oskyddat samlag med en smittad person . Trick drabbar både kvinnor och män , men denna sjukdom är behandlingsbar med korrekt medicinering . Även trick kan botas , är det viktigt att veta om du har detta STD så kan du undvika leds sedan vidare till andra . Det finns några viktiga saker som du bör veta om STD kallade tricket

Fakta

Enligt Centers for Disease Control , det finns cirka 7,4 miljoner nya fall av trikomonasinfektion i USA varje år . Många människor som är infekterade med tricket inte har några symtom , så de passerar omedvetet infektionen till deras partner genom oskyddat sex . Även om både kvinnor och män kan få symtom av trick , symptom är vanligare hos kvinnor .

Identifiering

Det finns vissa symptom i samband med trikomonasinfektion , och det är viktigt att veta hur man identifierar denna sjukdom . När en kvinna har trick , kan hon ha en illaluktande fiskliknande lukt , en grön , gul eller grå utsöndring, klåda och irritation i underlivet , nedre buksmärta och obehag när du kissar eller under samlag . Män kan ha en lätt brännande känsla efter urinering eller utlösning , en liten mängd utsläpp från penis eller irritation i penis området .

Missuppfattningar

En del människor tror att när du har blivit smittad med trick och botade från infektion , är du immun från att få denna STD igen . Detta är en stor missuppfattning eftersom kroppen aldrig kan bli immun mot trikomonasinfektion , du kan definitivt få lura igen om du har oskyddat samlag med en smittad person . Många tror också att om du använder en latex kondom vid samlag , är det omöjligt att fånga eller sprida trick till en annan person . Även latex kondomer ger en stor mängd skydd mot trick de inte helt eliminera risken att bli smittade av denna STD eller vidarebefordra den till din partner .

Riskfaktorer

Det finns flera riskfaktorer med att ha trikomonasinfektion . Till exempel , kvinnor som har trick löper större risk att smittas med hiv ( humant immunbristvirus ) . Dessutom kan gravida kvinnor som är infekterade med trick kan leverera tidigt födda eller sina barn födas med låg födelsevikt . Dessutom , om den inte behandlas, knep kan leda till andra komplikationer sådan urinvägsinfektion eller vaginit .

Betydelse

Många människor ( särskilt tonåringar ) inte känner till fakta om tricket . Detta är en av de främsta orsakerna till den snabba spridningen av denna STD hela USA . Eftersom trick är en sådan gemensam STD , är det viktigt att få testas för den minst en gång om året , eller innan du blir sexuellt involverade med en annan person . Med rätt kunskaper och förebyggande metoder kan man minska risken att bli smittade med trick .

Previous:nothing Next:om födelsekontroll plåster

Relaterade artiklar


 • Hur identifiera dyspareuni
 • hur man ska behandla cervicit
 • hur du döljer maskulina drag
 • Hur man spelar spanking spel
 • hur man kan övervinna rädsla för allmänheten nakenhet
 • hur man kan stimulera en mans g spot
 • vad som gör någon attraherad av dig ?
 • hur att komma ut som hbt-
 • hur man använder Kegel övningarna
 • hur man ska hålla honom upprätt
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com