om att älska

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-10-17
Älskog är det fysiska uttrycket för ett intimt band mellan partner . En riktig relation kan inte byggas på det ensam , men säkra sexuella uttryck kraftigt förbättrar hälsa och välbefinnande . Eftersom samlaget är så viktigt , lönar det sig att på allvar sin plats i alla livskraftiga , kärleksfull partnerskap

Funktion

älskog är en viktig del i en nära relation . Annorlunda än sex, samlag är ett uttryck för omsorg , känslomässigt band och empati . Det är ett tillfälle att osjälviskt ge till någon annan för den skull partnerns njutning .
I ett engagerat förhållande, till älskog fungerar som ett sätt att visa uppskattning för din partner kärleksfulla närvaro i ditt liv . Det är en tid att tillbe kroppen , oavsett hur många knölar eller brister kan förekomma . Mer än något annat , älskog är en tid att frodas helt i känslor av tacksamhet och glädje .

Överväganden

I denna tidsålder , har älskog gjorts till en nästan tom handelsvara . Många människor blanda ihop det med vanlig sex , som saknar de emotionella delarna av samlaget . " Making Love " kan låta som en tom fras , särskilt när det finns mängder tar på innebörden av uttrycket . Är en otroligt intensiv sexuell session " att älska " ? Kan det göras utanför ett förhållande? En ledtråd till svaren på dessa frågor ligger i frasen sig . Det måste vara kärlek inblandad.

Missuppfattningar

Det finns många osanningar som cirkulerar om älskog , de flesta av dem som produceras av människor som står för att göra en vinst. Även om det kan vara roligt att lära sig nya positioner och tekniker , det kommer inte att hjälpa om det inte finns någon andlig eller känslomässiga band . De flesta människor i kärlek bryr sig mer om sant acceptans , respekt och dela än en älskares sexuella förmåga.
En annan populär missuppfattning är att älskog ensam kan skapa och upprätthålla en relation . Återigen är älskog helt enkelt en del av helheten. Nej verkligen fast , varaktig obligationer kan frodas baserat på den fysiska. I själva verket kommer en ytlig relation av detta slag i slutändan leda till tristess .

Fördelar

Det finns många goda skäl att älska tidigt och ofta . Enligt Kathleen Doheny av WebMD , sänker bra sex stress , ökar kroppens förmåga att bekämpa sjukdomar , bränner kalorier och minskar smärta . Bra sex väcker också självkänsla och ökar utseende-därav mycket bjudet "glöda " efter en särskilt väckande session . För kvinnor kan orgasmer också hjälpa lindra smärtan av mensvärk . För män hjälper sexuell aktivitet för att förebygga prostatacancer och sjukdom .

Varning

Visst , älskog ska inte en övning i ohälsosamt beteende . Använd alltid kondom vid sexuell aktivitet för att förebygga spridningen av hiv , herpes och andra sexuellt överförbara sjukdomar . Om alla parter har testats för sjukdomen , än p-piller eller andra hormonella hjälpmedel är ett bra sätt att undvika oönskad graviditet , även om dessa inte hjälper med STD förebyggande . Älskog är inte något som ska delas med alla parter , bara de där det finns en djup band av förtroende , känsla och kärlek .

Previous:nothing Next:om herpes

Relaterade artiklar


 • hur man använder en huva i träldom spela
 • hur man skall utöva kärlek muskeln
 • hur man ger en bra fotmassage
 • hur man hanterar med en kompis på låg ner
 • hur man ska leva ett liv i celibat
 • hur du hanterar din första gynekologiska examen
 • hur du tar bort en NuvaRing
 • hur till återvinna från hepatit B
 • hur bli gravid naturligt
 • hur du kontrollerar din livmoderhals
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com