Hur lång tid tar Enzyte att arbeta ?

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-11-29

Vad är Enzyte ?

Enzyte är ett supplement som Berkeley Premium Nutraceuticals som främjar naturliga manliga tillbehör ( enligt företaget ) . VD i Berkeley Premium Nutraceuticals , Steve Warshak , befanns skyldig till konspirationsteori , bank bedrägerier och penningtvätt , så Enzyte är nu under offentlig granskning av om det faktiska effektivitet . Enzyte innehåller en blandning av örter , vitaminer och mineraler, däribland Yohimbe extrakt , Epimedium , ginseng , zinkoxid , Muira puama , ginkgo biloba , Saw Palmetto och L-arginin .

Hur fungerar Enzyte Work ?

Enligt Enzyte hemsida , är hälsosam blodflödet nyckeln till ett hälsosamt sexliv . Tillverkaren hävdar att blod som kan pumpa mer fritt och snabbt kommer att nå könsorgan snabbare och skapa en mer långvarig , mer extrema erektion . Detta är inte bevisat av läkare eller godkänd av FDA , även om många vitaminer och mineraler som finns i Enzyte , såsom zink och ginkgo biloba , är bra för kropp hälsa i allmänhet . Den Enzyte hemsida och förpackningar anges inte hur lång tid det är tänkt att ta för p-piller för att arbeta , men med sin teori om " de bättre blodflödet , desto bättre erektion , " ju längre du tar p-piller , desto bättre sex liv ska bli. De resultat som Enzyte påståenden inte har bevisats av läkare , FDA eller några tillförlitliga studier som genomförs av Berkeley Premium Nutraceuticals . Kort sagt har det inte bevisats hur lång Enzyte tar att arbeta , eftersom Enzyte inte har visat sig fungera . Patienter som har haft framgång med Enzyte säger att de se resultat varierar från första gången de använder Enzyte till 2 veckor till en månad efter att ha tagit Enzyte dagligen .

varningar om Enzyte

Enzyte inte har rekommenderats av läkare , är det inte godkänts av FDA , och det är inte tillgängliga genom recept , eftersom det inte är en legitim medicinering . Enzyte är helt enkelt en blandning av vitaminer och mineraler syftar till att öka blodflödet , även om dessa resultat har inte visats . Eftersom Enzyte är inte godkänd av FDA , med det är helt på egen risk . Ta inte mer än den rekommenderade dosen av Enzyte . Typiska symtom på Enzyte överdosering är svårigheter att urinera eller täta urinträngningar , känslighet runt könsorganen , kräkningar och svettning . Se en läkare om du upplever någon av dessa biverkningar från ett Enzyte överdos .

Previous:nothing Next:Vad är kirurgiska metoder för födelsekontroll?

Relaterade artiklar


 • hur man gör insemination
 • hur man använder hinder metoder för födelsekontroll
 • hur man använder rytmen metod
 • hur man spelar naken volleyboll
 • Hur påverkar HPV män ?
 • om vanliga std myter
 • hur man får ett recept för akut antikonception
 • där att få testas för könssjukdomar
 • hur man öva ratisundara position
 • om herpes
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com